algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
23°

Posen en marxa 'Esport a casa', unitats didàctiques en vídeo, relats d’esportistes i sessions esportives en línia

El Consell de Mallorca, a través de l’àrea d’Esports, posa en marxa des d’aquest divendres «Esport a casa», publicacions de peces relacionades amb el món de l’esport a les xarxes socials. Són vídeos fets amb esportistes d’elit col·laboradors dels programes «Els valors de l’esport» i «Jugam amb l’elit» i personal tècnic de les federacions; d’altres amb monitors esportius i altres professionals del món del camp de la salut, que mostren sessions esportives completes per a persones adultes, i també tallers didàctics familiars sobre diferents matèries, com la nutrició, l’exercici físic o postural.

El programa vol fer arribar missatges esportius de diverses classes, per a pal·liar els efectes de la crisi del coronavirus i reforçar el concepte de «Jo em qued a casa», des de la perspectiva d’una vida activa. Segons el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, «des del Consell de Mallorca volem facilitar que aquests dies d’estada a casa es pugui fer activitat esportiva amb tota la família. Som conscients de la importància del moment que vivim i volem ajudar tothom a continuar tenint una vida saludable als domicilis».

En aquest sentit, el Consell de Mallorca posa en marxa una programació setmanal regular, que es comunicarà a partir de dilluns, i que abasta població en edat escolar, famílies i persones adultes:

• Tallers didàctics familiars: l’àrea d’Esports trasllada el catàleg presencial d’activitats «Suma’t» i «Jocs Esportius Escolars», adreçat a centres educatius i infants des de primària a sisè, a la versió en línia, mitjançant peces de 2,5 minuts. Una selecció de temes del programa amb vídeos adreçats a la família, amb temes pensats per a diferents edats infantils, com «Esquena sana», «Primers auxilis», «Ens relaxam» o «Stop assetjament». També es treballarà el camp de la nutrició i de l’envelliment actiu, amb experts en la matèria, com Xavi Cañellas, especialista en psiconeuroninmunologia, biologia molecular i biomedicina.

• Sessions esportives en línia: es plantejaran classes completes regulars d’entre 30 i 45 minuts que permetin fer exercicis de condicionament físic i de càrdio, estiraments i activitats domèstiques, des d’un vessant lúdic i esportiu. Exercicis aeròbics, ball dels 80, animal flow i d’altres temàtiques s’aniran anunciant a les xarxes socials.

• Càpsules amb esportistes d’elit: valors, consells, recomanacions actives i la visió personal de les persones col·laboradores del Consell en el programa «Els valors de l’esport», com Joan Reinoso, BelCalero, Brigitte Yagüe, etc. Una altra font són els clubs d’elit de primera, als quals es demanarà col·laboració en la difusió de missatges d’esportistes, perquè facilitin pautes o consells actius i que ens relatin com viuen aquesta experiència. Aquest bloc es completarà amb vídeos procedents de les federacions esportives que hi vulguin col·laborar amb material de divulgació esportiva fet pel personal tècnic.

El programa de vídeos es durà a terme des de les xarxes socials de Turisme i Esports i Esport Base Mallorca.

Facebook: @Turisme i Esports. Consell de Mallorca i @Esport Base Mallorca
Twitter: @turismeiesports i @EBaseMallorca
Instagram: @esportbasemallorca
YouTube: Consell de Mallorca, Llista de reproducció d'Esports

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris