nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

MÉS garanteix la «màxima lleialtat institucional» davant la crisi del coronavirus

Imatge de la reunió de la Comissió Permanent de MÉS per Mallorca.

MÉS per Mallorca

Davant la situació d'emergència sanitària, la Comissió Permanent de MÉS per Mallorca ha celebrat una reunió extraordinària on s'ha decidit traslladar «el seu suport i lleialtat institucional al Govern de les Illes Balears en la presa de decisions per a posar mesures que contribueixin a frenar l'avanç del coronavirus».

En aquest sentit, MÉS mantendrà, segons ha destacat, «una actitud propositiva i constructiva tant pel que fa a les mesures de contenció com a les polítiques socioeconòmiques que s'adoptin per pal·liar-ne les conseqüències». De fet, MÉS considera que les directrius fixades fins ara «estan dirigides a minimitzar les conseqüències del coronavirus, a protegir la ciutadania i mitigar els efectes econòmics que se'n derivin».

En aquest context, la Comissió Permanent, que ha incorporat durant la reunió diferents càrrecs institucionals de MÉS, ha acordat traslladar «el suport i reconeixement a tots els professionals sanitaris que hi fan feina aquests dies per combatre la pandèmia». Així s'ha posat de manifest que «el sistema sanitari públic és un referent, situant-se entre els més eficients i més equitatius del món». Per això, segons els ecosobiranistes, «cal preservar-lo i millorar-lo en contra els plantejaments d'altres formacions polítiques que opten per desprestigiar-lo i destruir-lo per tal d'accedir als beneficis econòmics de la seva privatització».

MÉS per Mallorca també troba imprescindible que, al marge de les mesures adoptades, la Delegació del govern espanyol a les Illes Balears, «enllesteixi un pla d'acció concret per actuar en cas que sigui necessari». «La singularitat del nostre territori fa que les actuacions es facin des d'una perspectiva pròpia i per això cal un protocol d'actuació específic». De la mateixa manera, el partit insta a la Ràdio Televisió Publica de les Illes Balears (IB3) a reforçar durant aquesta crisi el seu paper de mitjà públic.

Amb tot, segons MÉS, «ara és l'hora de la responsabilitat individual i col·lectiva. Cal col·laborar amb les institucions i seguir les recomanacions oficials». De fet, MÉS per Mallorca ha implementat des d'aquesta setmana diferents mesures per protegir els treballadors que hi fan feina a la seu del partit. Així, s'ha facilitat el teletreball i la conciliació familiar, a més d'implantar mesures de seguretat. En aquest sentit, la formació ha decidit «suspendre durant els propers dies tots els actes públics, reunions públiques o dels diferents òrgans del partit».

Amb tot, MÉS per Mallorca acompanyarà al Govern durant la tramitació de les ajudes anunciades pel govern espanyol per tal d'articular que aquestes arribin i a més siguin efectives.

Finalment, la Comissió Permanent ha acordat traslladar a la família de la víctima pel coronavirus registrada aquesta setmana a Mallorca, tot el seu «suport i escalf en aquests moments tan complicats».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per nina, fa dervers d'un any

I que en dieu d´Abascal que surt als mitjans per a dir traïdors als catalans per incomunicar Igualada (cosa totalment normal en altres països), per haver agafat l´iniciativa, i no haver esperat amb els braços plegats els ´designis´ del poder espaÑol.
Els castellans del centre estàn tocats del bolet, o no us ho sembla?

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris