nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

El Sindicat de Periodistes anima a recórrer el cas 'Mòbils' al Tribunal Suprem

El Sindicat de Periodistes de les Balears (SPIB) ha animat aquest dijous als periodistes del cas 'Mòbils' a recórrer l'absolució del magistrat Miquel Florit al Tribunal Suprem (TS), segons han expressat.

El TSJIB ha absolt al magistrat en considerar que les seves resolucions varen ser «injustes» però no reuneixen els requisits marcats pel Codi Penal per a ser considerades com a delicte. El SPIB ha apel·lat a la recusació perquè «el reconeixement de la injustícia» es concreti en jurisprudència que garanteixi que cap jutge pugui vulnerar el secret professional dels periodistes «de manera arbitrària i sense conseqüències».

«La sentència admet expressament que el jutge va contravenir el dret dels periodistes a mantenir la confidencialitat de les seves fonts, que no sols és lesiva per als informadors, sinó que suposa un menyscapte per a la democràcia. Resulta decebedora que, al mateix temps, absolgui a l'autor de la gravetat de la seva actuació», han explicat.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Obvi, fa dervers d'un any

És el que toca.

Valoració:3menosmas
Per M, fa dervers d'un any

No dic que estigui bé, però quan certs mitjans de la caverna mediàtica s'inventen noticies manipul.lades o directament falses, per perjudicar a determinades persones i col.lectius, també s'hauríen de prendre les mateixes mesures i fer el mateix rebombori que s'ha fet amb aquest cas.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris