nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

Creen una oficina d'igualtat per donar assistència als pobles mancomunats del Pla

El Consell de Mallorca i la Mancomunitat del Pla crearan una oficina d'igualtat, que estarà situada a Petra, des d'on un agent d'igualtat de la institució insular donarà cobertura als 14 municipis mancomunats.

Així ho ha acordat aquest dijous la presidenta del Consell, Catalina Cladera, amb la presidenta de la Mancomunitat del Pla, Joana Maria Pasqual, i altres representants municipals en una audiència que han mantengut.

Es tracta de la primera reunió de treball de Cladera amb aquesta Mancomunitat. «L'objectiu d'aquesta primera trobada és reforçar els vincles que ja tenim i establir de nous com a interlocutor imprescindible per a avançar en polítiques capitals del Consell, com són les d'igualtat, per a construir una Mallorca feminista i igualitària», ha dit Cladera.

D'altra banda, en la reunió també s'han tractat qüestions relatives a les convocatòries d'ajudes i subvencions del Consell a les quals poden accedir les Mancomunitats, com són els destinats a reforçar els serveis d'informació turística dels municipis o les ajudes per al foment de l'emprenedoria empresarial i la cooperació empresarial dins de l'àmbit local.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris