algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
20°

Insulten periodistes mentre treballaven al crit de: «¡Escoria, catalanistas y nazis!»

Agredeixen verbalment un equip de periodistes d'IB3 mentre realitzaven la seva tasca al carrer. Els fets han tengut lloc aquest dimecres a la plaça Fleming de Palma aquest migdia. Els periodistes han demanat l'opinió d'un ciutadà per realitzar una enquesta i els ha respost així davant persones que passaven per allà: « no, vuestra tele, ¡sois escoria, catalanistas y nazis!».

Desgraciadament, no és la primera vegada que ocorren aquests fets. Sovint, els periodistes també estan exposats a aquest tipus d'agressions pel fet de treballar en un mitjà en català com IB3. Malauradament, molts de casos no s'arriben a conèixer i queden impunes. El que és evident, és que és una anomalia democràtica que s'ataqui professionals de la comunicació mentre exerceixen la seva feina.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per t, fa dervers d'un any

dels jutjes,no n,hi ha dels nostros¡¡

Valoració:1menosmas
Per sebastià, fa dervers d'un any

Tan sols sabeu alabar
Vostra llengua castellana
Dient que és bonica i galana
I fàcil d’interpretar
El que serveix per ensarronar
De veritat que és la primera
Peró parlant sense quimera
I fent-li l’honor que es mereix
Vostra llengua sols serveix
Per llepar-nos el darrera.

Valoració:5menosmas
Per Nicolau Camps Bosch, fa dervers d'un any

No crec que sigui res de molta importància, no mès devien ser quatre o cinc forasters sense cap mès argument ni manera de saber fer les coses. Cridar, insultar..., res, lo dit, forasters de baixa o cap cultura.

Valoració:4menosmas
Per sebastià, fa dervers d'un any

Però pels jutges aixó no és odi, és una interpretació diferent d'opinió o qualsevol altra collonada.

Valoració:13menosmas
Per jbm, fa dervers d'un any

La cosa ve de lluny, com ho demostra aquesta intervencio a les Corts espanyoles d,un catala espanyolista com era en Prim ... «Y contrayéndome a la misma Cataluña, ¿no es aquel país laborioso, trabajador, inteligente y honrado? No lo podéis negar. Pues entonces, ¿por qué los mandáis como a un país de salvajes o de vagabundos? [...] ¿Qué necesidad de ese estado de sitio permanente en Cataluña, pues hace ocho años, señores, que está allí rigiendo este sistema con muy pocas excepciones? ¿Qué necesidad hay de ese estado de permanente de sitio? [...] Ya han oído los señores diputados el gran número de catalanes que han sido fusilados sin sentencia legal, sin formación de causa. Pues son también muchos los que juzgados por la misma legislación han sido deportados, unos a Filipinas, otros a las Islas Canarias, otros a provincias del interior [...] ». (General Prim, 27 novembre 1851).

Valoració:10menosmas
Per pep, fa dervers d'un any

en canvi mai hem vist a independentistes impedint rel seu treballa a periodistes de cadenes espanyoles, ni mai hem sentit "premsa espanyola manipuladora" sempre han estat molt respectuosos amb els periodistes "espanyols"

Valoració:6menosmas
Per S'estan delatant, amb aquesta actitut, fa dervers d'un any

@Trotecursos. Perque hi ha molta enveja i cap interés per convertir se en uns mallorquins més. Fins i tot, en hi ha d'aquests que pensen que aprendre la nostra llengua i juntar se amb noltros és rebaixar se, perque no comprenen que perque si ells anyoren la seva terra i son incapaços d'assumir el canvi com una experiència enriquidora, també seria absurd iimpossible que tots noltros ens tornàssim ben iguals que ells i oblidàssim tot el que forma part de les nostres arrels.
I el fet de l'independentisme català no ha provocat aquesta onada de violència cap a tots noltros, si no que només ha fet que teguéssin defora una ràbia que totaaquesta gent duia a díns, que junt amb el mal exemple dels neo nazis i neo franquistes i els seus actes vandàlics i atacs a persones pacífiques, sempre impunes i amb connivència amb les autoritats, els ha animat a desfermar tota aquesta onada de racisme cap a noltros i també cap als de fora que se senten d'aqui.
És un problema de principis i de qualitat humana, o millor dit, de manca d'aquests8.

Valoració:15menosmas
Per Lluís, fa dervers d'un any

La immensa majoria d´espanyols toleraven els calatans quan feien "bondat", pero ara amb el procés no ens podem veure i per extensió tampoc els països catalanoparlants ,així de sencill i de fàcil. No hi ha sol.lució, només una i tots la sabem. independència.

Valoració:18menosmas
Per Pedro, fa dervers d'un any

Pobres periodistes

Valoració:11menosmas
Per De fora vendran i de ca teva te treuran, fa dervers d'un any

Forasters que no just no s'han volgut integrar, si no que ara pretenen expulsar als mallorquins de la nostra terra, i han trobat en l'espanyolisme, l'unionisme, la monarquia i la invasió d'extremistes de dretes dins les forces armades i els alts tribunals, la excusa perfecta per agredir, insultar, escarnir, humil.liar i fer tot el mal possible als bons mallorquins de manera impune i fins i tot, a vegades premiada.
I esper que IB3 actui en consequència i no incorpori a tants de forasters que no aporten res a les tertúlies i que no parlen ni volen aprendre a parlar Català, ni accepti gent que no parla la llengua d'aqui per participar als concursos, ni faci preguntes a peu carrer als que fan cara de forasters. Ara ja piden veure de que els ha servit ser bilingües, tolerants, i en certes ocasions i programes també gonelles.

Valoració:18menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris