algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

El Govern oferta 53 places de psicologia clínica sense necessitat d'acreditació de català

Les proves de Mallorca s'han realitzat a l'hospital de Son Espases.

dBalears/Arxiu

Aquest dissabte s'ha duit a terme la prova de la fase d'oposició corresponent a la convocatòria per cobrir 53 places de personal estatutari de la categoria psicòleg clínic / psicòloga clínica, el 7 % de les quals es reserva per a persones que hagin acreditat un grau de discapacitat igual o superior al 33 %, sense perjudici que hagin d'acreditar la capacitat funcional per acomplir les funcions pròpies de la plaça.

Tal com ha explicat el Govern, la prova ha començat a les 10.00 hores d'avui dematí, en un torn únic, simultàniament a Mallorca, Menorca i Eivissa, concretament a la Facultat de Medicina (ubicada a l'Hospital Universitari Son Espases), a Mallorca; a l'Hospital Mateu Orfila, a Menorca, i a l'Hospital Can Misses, a Eivissa. En total s'hi han presentat 101 persones candidates, 88 a Mallorca, 7 a Menorca i 6 a Eivissa.

El procediment selectiu és el de concurs oposició, que consta d'una fase d'oposició amb un valor del 60 % i una posterior fase de concurs amb un valor del 40%. La qualificació final s'obté sumant les puntuacions obtingudes en totes dues fases. La fase de concurs consisteix a valorar els mèrits que han al·legat les persones candidates amb el barem següent: experiència professional, 55 punts; activitats de formació, docència i recerca, 40 punts; coneixements de català, 5 punts, i coneixements d'una llengua estrangera, 3 punts.

És important recordar que —com s'ha fet en aquest procés selectiu— s'admeten totes les sol·licituds de participació en les convocatòries de places de categories assistencials de l'oferta d'ocupació pública encara que no s'acrediti cap nivell de capacitació lingüística en català.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per T, fa dervers d'un any

Psoe,contra els Nadius de ses illes,res de nou¡¡

Valoració:6menosmas
Per sebastià, fa dervers d'un any

Peró, no haviem quedat que els PSOEIberos balears, estaven a favor de la defensa del català? Vegeu sino un titular d'aquest mateix diari del dia 15-1-20:

La Delegació del Govern espanyol es compromet a «garantir els drets lingüístics» dels catalanoparlants. dBalears | 15 gener 2020.

Valoració:8menosmas
Per Prou!, fa dervers d'un any

Francina arruix! Incompetent.

Valoració:6menosmas
Per bielet, fa dervers d'un any

Biel.- Idó molt facil. Te pones a leer ULTIMA HORA i tot arreglat. Batua el mon que es de bo de fer.O el SPORT.

Valoració:-3menosmas
Per Biel, fa dervers d'un any

Així, qualque psicòleg o psicòloga, sense cap nivell de capacitació lingüística en català i amb plaça de personal estatutari, podrà maltractar-nos com a colonitzats dient-nos: «Ya me dirá cómo lo hacemos si yo no entiendo el catalán ni tengo obligación de entenderlo».

Valoració:11menosmas
Per Xesc, fa dervers d'un any

Català, RE-QUI-SIT!

Valoració:11menosmas
Per Per això vos ha servit el "vot util", fa dervers d'un any

Un psicòleg ñordòfil que no vulgui parlar en Catala als pacients que li demanin, crearà més traumes i problemes dels que pugui curar i resoldre.

Valoració:12menosmas
Per Pepeta, fa dervers d'un any

Això és el que no podem deixar fer a n' aquest govern.
Està fent el mateix que el govern del PP.

Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris