algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
11°

Palma, en el rànquing de ciutats amb més trànsit el 2019

Palma, Barcelona i Granada han estat les tres ciutats de l'Estat espanyol amb més trànsit durant l'any 2019, segons l'índex 'TOMTOM Traffic' que ha estudiat les dades dels dispositius GPS, aplicacions de navegació, entre altres coses, i ha estudiat un total de 365.000 milions de quilòmetres.

Segons ha informat TOMTOM, la ciutat de Barcelona ha repetit com la més congestionada per trànsit en el marc de l'Estat espanyol, ja que els seus usuaris necessiten de mitjana un 29% de temps extra en embussos, seguida de Granada amb un 25% i Palma amb un 24%.

Barcelona, malgrat haver repetit com a cap de llista, ha millorat 32 llocs a tot el món i 20 en l'àmbit europeu, en aquest sentit ocupa la 140 i 81 posicions, respectivament. Per la seva banda, Madrid, malgrat que ha augmentat la seva congestió respecte a l'any anterior en un 1%, ha conservat la quarta posició amb un 24% de temps extra usat pels seus usuaris i ocupa la posició 243 en la classificació mundial i la 147 a Europa.

Les ciutats que segueixen a la capital, a partir del cinquè lloc, són Santa Cruz de Tenerife (23%), Sevilla (21%), Murcia (21%), València (20%), Màlaga (20%) i la Corunya (19%) tanca la classificació de les deu ciutats amb més trànsit.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris