muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

El Govern inverteix més de 350.000 euros en la compra de vehicles destinats a prestacions de serveis socials

Unes 13 entitats podran adquirir vehicles per a la prestació de serveis socials.

CAIB

La Conselleria de Serveis Socials i Esports ha atorgat més de 350.000 euros, en càrrec al 0,7% de l'IRPF social, a 13 entitats perquè adquireixin vehicles per a la prestació de serveis socials.

Segons ha informat el Govern aquest dissabte, les entitats beneficiàries són: Amadip Esment, Fundació Asnimo, Fundació Aspas, Prodis, Fundació Amaranta, Associació Amiticia, Intress, Fundació es Garrover, Associació per a la salut mental Gira-sol, Associació Estel de Llevant, Creu Roja, Fundació Aldaba i Fundació Aspace Balears.

En total, la institució destinarà 351.547 euros a les 13 entitats privades sense ànim de lucre que han obtingut la subvenció de les 28 que, inicialment, van lliurar la sol·licitud.

La Conselleria ha pogut assignar aquesta quantitat a les subvencions gràcies a l'ampliació de 350.000 euros corresponents a la distribució per comunitats autònomes que fa l'Estat de la recaptació del 0,7% social de l'IRPF 2019.

Inicialment, a les Balears li van correspondre per aquest exercici al voltant de 3,6 milions d'euros. No obstant això, finalment la quantia s'ha situat en els 4,03 milions d'euros.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris