algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Amics de la Terra lamenta que el Consell «hagi perdut l'ocasió» de comprar Can Trujillo

Amics de la Terra ha lamentat aquest dimarts «l'ocasió perduda» pel Consell de Mallorca de no exercir el dret de tanteig o retracte per a la finca de Can Trujillo a Calvià.

L'entitat ecologista considera que l'essència de l'impost de turisme sostenible (ITS) «seria escometre inversions» com aquesta, que redunden de manera immediata en el benefici de tota la ciutadania, enriqueixen el nostre patrimoni natural i el preserven de possibles operacions especulatives, com seria la seva compra per una societat mercantil.

Així, assenyalen que «caldria preguntar a la ciutadania quin projecte considera més d'acord amb l'esperit de l'ITS la incorporació al patrimoni comú d'una finca verge de valors ambientals inqüestionables» o l'ampliació del metro de Palma fins al Parc Bit, una actuació que consideren «qüestionable en termes de mobilitat sostenible».

D'altra banda, fins i tot malgrat les restriccions de caràcter ambiental i paisatgístic que pesen sobre la finca, Amics de la Terra també posa de manifest que «11 milions d'euros, la quantitat que estava en joc», suposa menys del 30 per cent del qual costa l'ampliació de la carretera entre Llucmajor i Campos.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni F, fa dervers d'un any

Un ja no sap a qui votar, al final tens la sensació que l'esquerra, quan governa, usa als seus votants per a donar validesa a actuacions que un elector d'esquerres no pot tolerar. Tinc la sensació que, una vegada ja estan en el govern, el nostre vot acaba penjat en el dispensador de paper higiènic, perquè gairebé mai compleixen el que prometen, almenys en relació a llengua, territori i medi ambient. És vergonyós, en canvi, veure'ls votar en comandita amb els ultres quan veuen amenaçats privilegis escandalosos que no han tingut cap objecció a legitimar. Quina vergonya de polítics i quines nàusees sento amb algunes de les notícies que protagonitzen.
Molts anys i bons a tots!

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris