algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

L'Associació de Consumidors duu els sobre-sous dels alts càrrecs a Anticorrupció

L'Associació de Consumidors i Usuaris de Balears (Consubal) va presentar divendres passat un escrit de denúncia a la fiscalia anticorrupció pels sobre-sous de 22.00 euros que perceben els alts càrrecs públics de les Illes Balears que no tenen la seva residència a Mallorca.

Segons ha explicat el president de Consubal, Alfonso Rodríguez, aquest dissabte en un comunicat, és «inadmissible que alguns partits polítics vegin normal que els seus alts càrrecs percebin aquests plusos» que, ha lamentat, «escapen al control i fiscalització de les administracions».

En aquest sentit, des de Consubal s'ha criticat «durament» les declaracions del vicepresident del Govern, Juan Pedro Yllanes, en les quals, segons diuen, intenta justificar l'oposició a la
concessió d'aquests sobre-sous per qüestions de rebuig per no
ser de les Illes.

Igualment, des de l'entitat que defensa a Consumidors i Usuaris de Balears no entenen com a partits d'esquerres justifiquen aquestes mateixes declaracions.

Respecte a això, Rodríguez ha assenyalat que «no hi ha justificació que avali la percepció d'aquests altíssims premis, menys encara avalant-la amb l'excusa que els seus perceptors són mereixedors d'elles pels seus currículum».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sebastià, fa dervers d'un any

"Juan Pedro Yllanes, segons diuen, intenta justificar l'oposició a la concessió d'aquests sobre-sous per qüestions de rebuig per no ser de les Illes".

Haurem d'entendre que, si se'ls hi concedeixen aquests diners, també tota la població balear i per extensió, als que no som de la Comunidad del Imperio, ens els haurien de donar quan els visitem, doncs el refuig que patim massa sovint, fins i tot a casa nostra, és bastant superior al que ells diuen rebre de nosaltres, que a més se'l guanyen a polç per provocadors i exercint el règim de dominació política.

Valoració:3menosmas
Per transcriptor ||*||, fa dervers d'un any

"[...]Tot el món conegut
volia confegir,
me deien Ramon Llull,
català mallorquí.

[...]

Vaig pastar la llengua amb la meva Art,
vaig fer que la ciència parlàs català.

[...]

Abans, per un càrrec, era condició
de ser català i no d'altra nació.[...]"


(Guillem d’Efak, 1980)

Valoració:2menosmas
Per Toni, fa dervers d'un any

On hi ha que firmar?!!!!!!

Valoració:6menosmas
Per Pepeta, fa dervers d'un any

Molt ben fet!!

Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris