cielo claro
  • Màx: 11°
  • Mín:

Denuncien supremacisme lingüístic d'Aena a l'aeroport de Palma

06-12-2019

Diversos comptes de Twitter i FaceBook han denunciat una nova retolació a l'aeroport de Palma que relega la llengua pròpia de Mallorca al tercer lloc i amb un cos de lletra inferior a les altres.

Uns anuncis que conviden els passatgers a gaudir de les botigues i restaurants de l'aeroport de Son Santjoan situen en primer lloc i amb lletra més grossa i visible la recomanació en llengua anglesa. La llengua castellana castellana està estratificada en segon lloc i la llengua catalana en tercer i darrer lloc i amb el cos de lletra més menut.

«Així ens 'agraeix' Aena els 170 milions d'euros de beneficis que s'embutxaca cada any a Mallorca: la llengua dels mallorquins en 3r lloc, i amb lletra petita per fer-ho encara més humiliant. Idò!» és un dels comentaris a una de les xarxes virtuals.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Segur, fa devers d'un mes

No veo ninguna anormalidad, seguro que se habrá puesto en razón de los hablantes de cada lengua en el mundo mundial.

Valoración:-1menosmas
Per Vergonya!, fa devers d'un mes

Supremacisme lingüístic i supremacisme econòmic. Perque tots els doblers que treuen de les nostres illes els gasten profent AVES, projectant corredors mediterranis que aniran per Castella i Aragó i que transportaran aire, i també per fer net llits de rius i torrents de les Castelles. Extremadura i altres comunitats "bones", mentres que aqui hi ha de pagar el Governs autonòmic i els locals, o amollar animals herbívors.
Però mentres hi hagi gent que llepi per ells tenir prebendes, viurem sotmesos, himil.liats i espoliats.

Valoración:10menosmas
Per Lluís, fa devers d'un mes

Fins que no siguem un país normal, o sigui lliure com els altres, sempre, o sigui sempre, tindrem els mateixos problemes. Sempre vol dir fins a l´infinit, com l´univers, els exoplanetes, la eternitat, els forats negres... I qui no ho entengui que s´hi posi fulles, que cremi la constitució o que talli la carretera. Això i res és el mateix. Independència.

Valoración:6menosmas
Per Beu-vos aquesta!, fa devers d'un mes

El castellà és tan poc important com el català. Ja, ja, ja...

Valoración:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris