nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Nadal nega haver rebut cap tracte de favor per a la construcció de la seva acadèmia

El tenista mallorquí Rafa Nadal envià aquest passat dijous una carta oberta en la qual ha negat haver rebut «tracte de favor», tant en la construcció de la seva acadèmia a Manacor o amb relació al seu amarrament en el port de Porto Cristo, i en la qual, a més, ha retret les crítiques abocades cap a la seva persona pel batle de Manacor.

En la missiva, publicada en el portal web 'Manancor notícies', el tenista lamenta que el batle de Manacor, Miquel Oliver (MÉS-Esquerra), l'hagi acusat de «viure al marge del municipi» afegint que «la manacoritat es practica, no es verbalitza».

Entre altres assumptes, assenyala que se l'ha acusat de ser «un privilegiat i haver tengut un tracte de favor per haver pogut construir un centre esportiu i educatiu a Manacor, d'acord amb les exigències d'una Llei que va aprovar el Parlament Balear en 2012 i que es va modificar parcialment en 2018». «Sí, em sent un privilegiat, ja que la majoria parlamentària va considerar de manera democràtica que aquest projecte estratègic per a Mallorca tendria molta més força si es realitzava mentre jo estava en actiu, ja que es multiplicaria la repercussió», ha dit en relació a això.

També respon a les acusacions de no pagar l'IBI o les taxes d'escombraries en l'Acadèmia, alguna cosa que titlla de «completament fals», ja que els pagaments corresponents a l'IBI es varen dur a terme a l'octubre. També s'ha volgut excusar davant les crítiques per la reforma del port per a la seva embarcació. «Són falses informacions en les quals han deixat entreveure un tracte de favor amb l'amarrament de la meva embarcació», ha dit.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sebastià, fa dervers d'un any

Partido Socialista Orgullo Empresarial...
Diuen que Pedro Sànches està jugant amb els altres partits per tirar endavant l'investidura però que en el joc sempre guanya...LA BANCA.

Valoració:3menosmas
Per Pobleret, fa dervers d'un any

Artículo 14. Los españoles son iguales ante la ley, sin que pueda prevalecer discriminación alguna por razón de nacimiento, raza, sexo, religión, opinión o cualquier otra condición o circunstancia personal o social.

Per tots els constitucionalistes recalcitrants.

Valoració:3menosmas
Per Nofret, fa dervers d'un any

L'única raó del PSOE i de tota la resta de partits de dretes per legalitzar i fermar el tracte de favor a l’eminent Rafel Nadal en el Parlament Balear, ( per a que no es pugui discutir la seva legalitat en cap de les institucions inferiors), es la seva figura internacional i per ser “vos qui sou”. De ser una simple persona popular i reconeguda en l'àmbit de Manacor, resulta impensable la legalització parlamentària d'aquest fabulós negoci urbanístic, que per una persona afortunada com ell, simplement es una minúcia de negoci.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris