bruma
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

Nou nyap de Jaime Tovar: es filtren les preguntes dels exàmens d'oposicions

Malgrat el nou nyap perpetrat per Jaime Tovar, encara director-gerent de l'Escola Balear d'Administracions Públiques (EBAP), les oposicions al cos superior de l'Administració general de les Balears s varen fer aquest dissabte a la Universitat de les Illes Balears (UIB).

Hi havia convocades 63 places (de torn lliure i de promoció interna) per a 1.083 aspirants. I tot i que el Govern manté que en aquestes oposicions «no s'ha produït cap incidència que justifiqui l'ajornament», la desconfiança entre bona part dels concorrents, era evident.

Durant aquesta setmana, ha transcendit que el Govern va perdre el control sobre preguntes dels exàmens de les oposicions i que el tribunal va rompre la cadena de custòdia de part de la documentació de la prova al cos de gestió.

Jaime Tovar va explicar que «no se suspèn ni s'ajorna la realització d'aquest exercici, que es durà a terme amb totes les garanties d'igualtat entre totes les persones opositores».

El Govern sí que ha reconegut que les filtracions de les preguntes afecten les proves per al cos de Gestió de la comunitat autònoma, previstes per al pròxim 14 de desembre i que han estat ajornades per aquest motiu.

El director de l'EBAP va admetre davant sis sindicats que ha desaparegut part d'un qüestionari just després d'haver explicat davant els mitjans de comunicació que no hi havia hagut cap filtració de l'examen de les oposicions al cos de gestió de la Comunitat Autònoma, i de repetir insistentment que només ha desaparegut «documentació prèvia».

No és la primera vegada que la nefasta gestió de Jaime Tovar afecta el normal desenvolupament d'unes oposicions.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris