muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
12°

Illes Balears, segona comunitat de l'Estat que pitjor parla anglès

Illes Balears, segona comunitat de l'Estat espanyol amb pitjor nivell d'anglès, segons un rànquing en el qual obté una puntuació de 52,90 -un descens de 0,81 punts respecte a l'any passat- només superior a Extremadura (52,29). Ho explica l'Informe EF EPI 2019, elaborat per Education First.

L'estudi ha comptat amb la participació de més de dos milions de persones d'un centenar de països i reflecteix que els bascos, barcelonins i madrilenys són els ciutadans de l'Estat amb millor nivell d'anglès, tot i que el domini d'aquest idioma, el més parlat del món, empitjora a tot l'Estat per cinquè any consecutiu.

L'Estat espanyol ocupa la 35a posició, amb 55,46 punts, en aquest rànquing internacional que lidera Països Baixos, que desbanca Suècia en la primera posició obtenint una puntuació de 70,27. A la llista, l'Estat espanyol es troba entre l'Índia i Itàlia, l'únic gran país europeu on el nivell d'anglès és pitjor.

Per comunitats autònomes, Euskadi aconsegueix la millor puntuació en nivell d'anglès de tot l'Estat, amb un 58,06, seguida de la Comunitat de Madrid (57,35) i Navarra (57,09). A la cua de la classificació es troben Extremadura (52,29), Illes Balears (52,90) i Múrcia (53,92).

El rànquing d'Education First també ofereix dades de les grans ciutats de l'Estat, on Barcelona s'imposa, amb 57,97 punts, com la capital amb millor nivell d'anglès. Per darrere se situen Madrid (57,35), Bilbao (57,08) i Saragossa (56,14).

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I tant!, fa dervers d'un any

Si aprendre Català impedeix a un al.lot@ aprendre cap altre idioma,convé dur lo a un psicòleg sense cap demora, perque segurament pateix un problema greu.

Valoració:5menosmas
Per Pobleret, fa dervers d'un any

Els resultats , I Tant, es que el millor nivell d'anglès es dona a Barcelona...on curiosament estudien en català, per tant no deu esser el català la llengua que impideix aprendre anglés.No em facis dir el què.

Valoració:6menosmas
Per I tant, fa dervers d'un any

Falso totalmente. Mientras los chavales se rompen las meninges aprendiendo catalán, no pueden aprender ninguna lengua internacional. Los resultados están a la vista, se quiera o no.

Valoració:-4menosmas
Per Com més va, més mania els tinc, fa dervers d'un any

O és el que diu Sebastià, que amb tants de forasters i sudamericans que ni tan sols volen intentar de canviar un poc l'idioma, els resultats han sigut tan lletjos, o han fet un estudi sesgat, per intentar demostrar que el bilingüisme és una trava i que els mallorquins som uns beneits, uns incults i, com diuen els peninsulars que duen quaranta anys per aqui, però que encara no han après a dir bon dia en la nostra llengua "unos cerraos".
En poques paraules: És una mentida per deixar nos el més malament possible, que haura costat doblers.

Valoració:5menosmas
Per tantxcent, fa dervers d'un any

És clar, com que hi ha inclosos molts forasters residents a ses illes... Ells falsifiquen el nombre final.

Valoració:6menosmas
Per Lluís, fa dervers d'un any

Els anglesos no volen l´euro ni tampoc la UE, i en canvi aquí tothom estudia anglès. Suposo que quan marxin l´anglès no serà oficial a la UE i el seu lloc l´ocuparà el català.

Valoració:1menosmas
Per Ja s´ho faran, fa dervers d'un any

Però no calia dir-ho.
Com voleu que parlin tanta gent que ha aterrat a Mallorca i no s´han esforçat mai a aprendre´n la seva llengua?
Esperau que sàpiguen fer una neutra si no l´han feta mai?
But=bat, but… Així els va a ells! Haguessin estat més Intel·ligents d´aprendre català tan aviaat com poguessin! Els hauria obert les portes, també a l´anglès i a moltes llengües que són molt més riques en fonemes que
l´espanyol...

Valoració:6menosmas
Per mallorquí des plá, fa dervers d'un any

Com diria un Guillermo Shaquespeare espanyol "ser o no ser, that is de cuestion" not to be.

Valoració:2menosmas
Per Joan Miró Font, fa dervers d'un any

És que havent d'aguantar tant de "hooligan" no en fa ganes. Mellor aprendre esperanto

Valoració:1menosmas
Per Sebastià, fa dervers d'un any

Senyal claríssima de l'ocupació de gent forastera, (de la resta de l'estat). La prova és que:
L'Estat espanyol ocupa la 35a posició, amb 55,46 punts, en aquest rànquing internacional que lidera Països Baixos, amb una puntuació de 70,27

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris