algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

El Consell celebra l'acte de clausura SOIB Jove-Qualificats Entitats Locals

El Consell de Mallorca ha celebrat aquest dimecres l'acte de clausura del programa SOIB Jove-Qualificats Entitats Locals 2018, que ha permès contractar a 35 joves menors de 30 anys i amb formació acadèmica o professional de grau superior, durant un període de 12 mesos.

Segons ha detallat la institució insular en un comunicat, durant el transcurs del programa, aquests joves han exercit diverses funcions en diferents àrees del Consell de Mallorca i en l'Institut Mallorquí d'Assumptes Socials (IMAS), relacionades amb la seva formació.

Així, han dut a terme funcions en camps d'estudi com el d'història, belles arts, administració i direcció d'empreses, comunicació, educació i treball social, enginyeria o biologia. A més, el Consell ha indicat que, dels 35 joves que van iniciar el programa en 2018, només 28 han arribat al final del projecte, pel fet que uns altres han trobat una ocupació.

El Consell de Mallorca va rebre en 2018 al voltant de 700.000 euros per a desenvolupar aquest programa, que van ser finançats amb fons del SOIB, i el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE), juntament amb el SEPE.

Així, han assistit a l'acte el director general de Model Econòmic i Ocupació del *Govern, Llorenç *Pou, la consellera de Presidència del Consell, Teresa Suárez, el conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume *Alzamora, el conseller de Mobilitat i Carreteres, Iván Sevillano, la consellera de Territori, Maria Antònia *Garcias, a més de representants de les direccions insulars on els joves han treballat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris