algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

[VÍDEO] El PSIB elabora, en plena campanya, un vídeo «per honorar la memòria» de les víctimes de la dictadura feixista

En el vídeo hi apareixen persones i famílies represaliades pel franquisme.

PSIB-PSOE

El PSIB-PSOE ha elaborat un vídeo amb el qual vol «retre homenatge» a les víctimes de la dictadura franquista i en el qual hi han participat quatre familiars de veïnats de Palma, Esporles i Maria de la Salut que foren assassinats durant la Guerra Civil i el franquisme.

En el vídeo, en Rafel, en Biel, na Joana i n'Antoni narren part de la tràgica històrica a què varen ser sotmesos els seus familiars, «un trist esdevenir que patiren centenars de milers de persones més a Espanya durant els obscurs anys de la Guerra Civil i la postguerra».

«Aquest petit però sincer homenatge s'ha publicat a les xarxes socials del PSIB-PSOE coincidint amb la celebració de l'1 de novembre, dia en què any rere any els socialistes visiten el Mur de la Memòria del cementeri de Palma per recordar les víctimes del franquisme i retre homenatge a la seva memòria», han dit des del partit.

Enguany, aquesta visita «ha estat especial», ja que és la primera vegada que els familiars «poden honorar la memòria de les víctimes havent posat fi a l'anomalia històrica que suposava que el dictador Franco estigués enterrat al Valle de los Caídos devora de milers i milers de víctimes del feixisme».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claríssim, fa dervers d'un any

Sí, arruixem a qui s´ha venut, a qui s´ha corromput, a qui ha robat doblers del poble per a posar-se´ls en sa cartera, i també arruixem qui vol treure´ns sa nostra llengua catalana. De veritat que si aquests marxen, millor viurem. Claríssim, i si tu ho dubtes, quelcom tendras a ocultar.

Valoració:1menosmas
Per @maregassa, fa dervers d'un any

@maregassa
Tant "arruixar", tant "arruixar"!
Feis vergonya, arruix els de VOX, arruix els del PP, arruix els de Ciudadanos, arruix els del PSOE ... A qui més vols "arruixar"? Als de Podemos? De MES per poc radicals? Del PI per dretans?
Al final, et (vos) quedarieu totsols a l'illa.
No seria més fàcil que els intolerants partíssiu i ens deixassiu a la gent normal en pau i acceptant la democràcia i el que vol el poble? O el poble només sou voltros?
Arruix "arruixadors"!

Valoració:-3menosmas
Per Sebastià, fa dervers d'un any

Es l'oportunisme processal quatrienal (fins ara, que sembla que serà més sovint)

Valoració:5menosmas
Per maregassa, fa dervers d'un any

Molt d´acord amb vosté Maria, els socialistes s´han venut al poder franquista de Madrit. Arruix el PSIB i tots els socialistes españols.

Valoració:7menosmas
Per Maria, fa dervers d'un any

Tots els antics socialistes, és a dir, els que varen viure la República i la postguerra abominaven del PsoE de Felipe González i Guerra, com Andreu Crespí, Rafel Rigo, Sebastià Ferretjans, Ignasi Ferretjans. És un insult que un PsoE monàrquic, neoliberal i espanyolista vulgui retre un homenatge a socialistes de debò. Fariseus!

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris