cielo claro
  • Màx: 14°
  • Mín:

Detenen 46 migrants que han arribat a les Balears per mar entre dijous i divendres

La Delegació del Govern espanyol a les Balears ha informat que han estat detectades 5 barques amb migrants entre la nit d'aquest dijous i el matí d'aquest divendres a les Balears, tres a Mallorca, una Formentera i una a Menorca, havent-se detengut, de moment 46 persones.

A Mallorca, el Sistema Integrat de Vigilància Exterior (SIVE) ha detectat les tres barques abans d'arribar a terra. Han estat interceptades pel Servei Marítim de la Guàrdia Civil.

En concret, una de les barques va ser interceptada aquest dijous a les 22.30 hores a dues milles de Cap Salines amb 12 homes a bord; una altra ha estat detectada a les 06.00 hores d'aquest divendres a tres milles de Cala Figuera, amb altres 12 homes i una altra, a les 08.00 hores, a sis milles de Cala Figuera, amb un total de 17 homes a bord.

D'altra banda, s'han detectat dues embarcacions a Es Migjorn (Formentera) i s'han detengut, de moment, dues persones. La Guàrdia Civil ha activat un dispositiu de recerca.

A Menorca, s'ha detectat una embarcació a Binisafúller a Sant Lluís. També s'ha activat un operatiu, i, de moment, s'ha detengut tres persones.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris