nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:

El Departament de Filologia Catalana de la UIB expressa la seva «disconformitat» amb la Sentència

El Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la UIB ha manifestat aquest dimarts la seva «disconformitat amb la duríssima» sentència condemnatòria que ha dictat la Sala Penal del Tribunal Suprem contra els presos polítics catalans.

Així mateix, com ja va expressar l'esmentat departament en un manifest publicat el passat mes de maig del 2018, ha reiterat la petició que «els desacords i dissensions de caràcter polític no siguin tractats com a fets delictius, sinó que siguin resolts per la via política de la negociació i del diàleg, que és com s'haurien de resoldre tots els conflictes».

Finalment, han demanat als altres departaments de la Universitat de les Illes Balears i a la Universitat en conjunt com a institució, que es manifestin en termes semblants, «per a demostrar que aquesta no és una institució que ignora els problemes que afecten la societat».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M, fa dervers d'un any

Hauria de ser tota la UIB, no just undepartsment.

Valoració:1menosmas
Per alatac, fa dervers d'un any

Sí, molt lloable, però s'haurien d'haver suspès les classes també i tots els actes acadèmics programats durant aquesta setmana. No n'hi ha prou, de fer comunicats. I és molt trist que només ho hagi fet el departament de Filologia Catalana. No estam parlant de manifestar-se a favor de la independència, sinó de justícia i de democràcia. I crec que en aquest sentit, s'hi hauria d'haver expressat la UIB com a institució.

Valoració:3menosmas
Per Això!, fa dervers d'un any

Deixau estar en Balearium que és un masoquista!
Només treu el nas per aquest diari per abocar-hi la femta del cervell!
Que no sap que no ha d´anar a l´era si no vol pols?
Es veu que no sap RES DE RES!
Una espardenya, vaja!

Valoració:2menosmas
Per teresa, fa dervers d'un any

Potser és un departament petit, però sempre han estat dignes la pena és que ho hauria d'haver fet tota la UIB... no hauria de ser noticia que un departament de la uib estigui en contra.... sobretot si aquest departament és el de filologia catalana...

Valoració:3menosmas
Per Balearium, fa dervers d'un any

Vaya chorrada

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris