nubes dispersas
  • Màx: 27°
  • Mín: 24°
29°

El Consell es compromet a executar la ronda nord d'Inca durant aquesta legislatura

El conseller de Mobilitat i Infraestructures del Consell de Mallorca, Iván Sevillano, s'ha compromès aquest divendres a executar la ronda nord d'Inca durant el transcurs d'aquesta legislatura, després de la seva reunió amb el batle d'Inca, Virgili Moreno.

Segons ha detallat el Consell, «serà un projecte que minimitzarà l'impacte ambiental» al·legant que aborden aquesta obra «des del punt de vista de la mobilitat sostenible, ja que aconseguirà eliminar tot el trànsit pesat del centre del municipi». Així mateix, han afegit que s'ha de prioritzar als vianants per sobre dels cotxes.

Per part seva, el batle d'Inca, Virgili Moreno, ha agraït «el compromís que aquest projecte tan important per a la ciutat sigui una realitat aquesta legislatura». En aquest sentit, ha argumentat que el projecte és molt important per a la mobilitat interna de municipi, i ha recordat que Inca compta amb prop de 25.000 vehicles censats. A més, ha argumentat que «com a capital de comarca és més que necessari que aquesta ronda sigui una realitat al més aviat possible».

Per una altra a part, en la reunió s'han tractat altres temes com el reforç de la carretera Ma.-3240, entre Inca i Sineu i la construcció d'un eix cívic que connecti el nucli urbà amb l'hospital comarcal. En aquest sentit, Sevillano, ha considerat que «no és acceptable que encara no es disposi de cap accés a peu a l'hospital comarcal». Tant en aquest projecte com en el de la ronda nord s'inclouen vies per a bicicletes i vianants.

Així mateix el Consell i l'Ajuntament també han abordat la possibilitat d'instal·lar aparcaments dissuasius al municipi, en terrenys de fàcil accés i connectats amb el transport públic.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris