muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 15°
15°

El Consell i la UIB impulsen una càtedra de Turisme, Cine i Multimèdia

El Consell de Mallorca i la Universitat de les Illes Balears (UIB) han acordat aquest dimarts impulsar la càtedra de Turisme, Cinema i Multimèdia, després de la reunió entre el conseller de Turisme i Esports de Mallorca, Andreu Serra, i el rector de la UIB, Llorenç Huguet.

Segons ha detallat el Consell, l'objectiu d'aquesta càtedra serà fomentar el desenvolupament d'activitats formatives, culturals i de recerca, entre la indústria del cinema i la del Turisme a Mallorca, a més de crear coneixement sobre aquestes interrelacions. La iniciativa serà impulsada per la Fundació Mallorca Turisme a través de la Mallorca Film Commission.

D'altra banda, el Consell de Mallorca invertirà 12.000 euros en el projecte de la UIB «Realitat museística i diàleg euroregional» mitjançant el qual s'elaborarà un estudi de museus d'Història, Art Contemporani, Etnologia i Arqueologia a les Balears, Catalunya i Occitània. El projecte de col·laboració tenen l'objectiu d'impulsar Mallorca com a destinació cultural.

A més, el Departament de Turisme i Esports i la UIB també han valorat la possibilitat d'iniciar un projecte de col·laboració perquè els estudiants puguin realitzar pràctiques extracurriculars en la Fundació Mallorca Turisme.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris