algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 13°
16°

El Govern emprarà el model de PalmaActiva per catalogar els establiments emblemàtics de les Illes

Imatge de la reunió mantinguda entre PalmaActiva i els responsables de Comerç.

20-09-2019PalmaActiva

Aquest divendres ha tingut lloc una reunió entre PalmaActiva i la direcció general de Comerç del Govern per parlar sobre la gestió d'establiments emblemàtics. Durant la trobada, el personal tècnic de PalmaActiva ha explicat l'experiència dels darrers anys per aconseguir que l'Ajuntament de Palma elaborés un catàleg d'aquests tipus d'establiments.

Aquest catàleg va ser aprovat el 2018 i després de la revisió d'enguany està conformat per 90 establiments. Des del Govern es plantegen la possibilitat d'estendre aquest model de gestió d'emblemàtics a totes les illes.

A més de personal tècnic de PalmaActiva i de l'IDI, a la reunió han assistit per part de l'Ajuntament Miquel Capó, coordinador general de Promoció Econòmica i Ocupació i Fabrizio Di Giacomo, director general de Comerç; per part del Govern ha acudit Miquel Piñol, director general de Comerç.

Segons Miquel Capó, coordinador general de Promoció Econòmica, «pensam que és molt important compartir tota l'experiència i coneixement de PalmaActiva en la gestió d'establiments emblemàtics, l'àrea de Comerç de l'Ajuntament duu molt d'anys fent feina en aquest tema i estam molt satisfets de què el Govern s'interessi per conèixer el nostre treball».

Per la seva part, Miquel Piñol ha plantejat la intenció d'emprar a escala autonòmica la metodologia ja desenvolupada amb èxit per PalmaActiva. «L'objectiu és, tal com obliga la Llei de Comerç, identificar els comerços emblemàtics de les Illes. I, en aquest sentit, volem crear rutes i estratègies comercials específiques. El comerç emblemàtic que funciona i que es manté és el primer símptoma de salut comercial d'una zona, a més de tenir valor històric, patrimonial i cultural», ha afirmat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris