algo de nubes
  • Màx: 10°
  • Mín:

L’STEI posa els serveis jurídics a l’abast del professorat de l'IES Damià Huguet contra l'atac de l'extrema dreta

16-09-2019

L’STEI Intersindical manifesta públicament el seu suport al claustre de l’IES Damià Huguet de Campos, que ha estat denunciat fa pocs dies pel partit d'extrema dreta VOX en considerar que l’agenda de l’institut dóna una «imatge sexista i vexatòria de la dona».

La Intersindical s’afegeix a les raons exposades pel centre en què explica que es tracta d’una «activitat de caire pedagògic, fruit de la feina feta pels alumnes de 1r d’ESO del curs passat en el marc del projecte Sonart que es du a terme des de fa dos cursos acadèmics amb molt d’èxit entre alumnes, famílies i professorat. Per tant, és una activitat pedagògica, didàctica i curricular que forma part de la programació del centre».

L’STEI Intersindical expressa, alhora, «estupor i màxima indignació perquè sigui precisament VOX qui ara es presenti com a gran defensor de la dona; quan fa pocs dies un dels seus dirigents en l’àmbit estatal va dir que la majoria d’infants assassinats a l’Estat espanyol ho havien fet a mans de dones, o el seu qüestionament reiterat de la Llei de protecció contra la violència de gènere d’ençà del seu accés a les institucions».

Així, el sindicat ha fet públic que posa els seus serveis jurídics a l’abast del professorat de l’IES Damià Huguet i reitera, una vegada més, la seva voluntat «ferma i incansable» de defensar el pensament crític, la llibertat d’expressió i de càtedra i la tasca digna i compromesa dels docents de les Illes Balears en contra de totes les desigualtats.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Raó pel qui la té, fa 5 mesos

Meam, s'ha de reconèixer que la imatge és de molt mal gust, sigui d'on sigui que hagi sortit, no és adequada per una agenda. Un poc de raó tenen aquesta vegada els de VOX

Valoración:-4menosmas
Per Vergonya!, fa 5 mesos

VOX ara ha fet una sollicitut per anar a escorcollar L'Institit Balear de la Dona.
Qualcú pot creure que aquesta gent se preocupa per un cartellet amb una Barby, perque hi pot haver un missatge masclista amagar?
Jo, no.

Valoración:7menosmas
Per Això és un desastre, fa 5 mesos

I des de quan, VOX s'interessa pel moviment feminista, si fins i tot vol que se retirin in les ajudes públiques, a les associacions que assisteixen a les dones maltractades?
A aquests elements de la ultra dreta,el que els molesta és que se recicli. I també que hi hagi instituts on se puguin seguir estudis secundaris, sense pagar ni ser adoctrinats en el Franquisme ni en cap altra idea politica ni religiosa.
NI UNA PROPOSTA CONSTRUCTIVA. NOMÉS VIUEN PER ENTORPIR LA FEINA DELS ALTRES I DESTRUIR.

Valoración:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris