algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 13°
16°

El Centre del Mar de Maó serà un centre de referència nàutic a tot l'Estat

El Centre del Mar de Maó serà un centre de referència a tot l'Estat.

14-09-2019CAIB

El Consell de Ministres ha aprovat aquest divendres el Reial decret pel qual es qualifica de 'centre de referència estatal' de formació professional en l'àrea nàutica el Centre de la Mar de Maó.

El Govern ha celebrat l'aprovació del Reial decret, «ja que suposa un reconeixement a tot el treball fet en aquests últims anys per part de l'executiu autonòmic perquè el centre de Maó tingui aquest reconeixement».

Els centres de referència es caracteritzen per programar i executar accions de caràcter innovador, experimental i formatiu en matèria de formació professional que serveixin de referent estatal.

La declaració del Centre de la Mar com a centre de referència permetrà disposar d'aquest centre d'innovació en nàutica, la qual cosa suposa «un element clau per al desenvolupament d'un sector estratègic i emergent com la nàutica, que diversifica i desestacionalitza l'economia illenca, alhora que genera llocs de treball de qualitat».

El Centre de la Mar és un centre de formació de titularitat del Servei d'Ocupació de Balears (SOIB) que des de fa un any funciona ja com un Centre Integrat de Formació Professional i, per tant, agrupa la formació professional reglada i la formació professional per a l'ocupació.

S'imparteix formació reglada en manteniment i reparació d'embarcacions nàutiques i sector maritimopesquer, a més de la formació dual en nàutica i la formació ocupacional que ofereix el SOIB. Amb la declaració com a centre de referència, el Centre de la Mar ja tindrà desplegades totes les funcions amb les quals es va dissenyar des de la seva posada en funcionament.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris