nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
15°

Unes 650 persones de les Balears s'autoprohibeixen l'accés a sales i webs de joc i apostes

162315

Un total de 652 persones estan donades d'alta al Registre d'Autoprohibits de les Balears, un llistat gestionat per la Direcció General de Comerç, on s'inclouen totes les persones que, a petició pròpia, volen que se'ls prohibeixi l'entrada a locals i llocs en línia dedicats als jocs d'atzar.

Des de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius, de la qual depèn la Direcció General de Comerç, han detallat que dels inscrits, 480, gairebé tres de cada quatre són homes. La resta, 190, són dones.

D'entre les persones que s'autoprohibeixen l'entrada a sales i webs de joc, hi ha 44 joves d'entre 19 i 25 anys. Tots, menys un dels inscrits nascuts a partir de 1994, són homes.

La inscripció en el Registre d'autoprohibits és gratuïta i es pot fer de manera voluntària, però també es dóna d'alta les persones incapacitades mitjançant sentència judicial ferma.

Com inscriure's
Per a inscriure's en el Registre només s'ha d'omplir un formulari amb les dades personals de l'interessat. La Direcció General de Comerç, a través del Servei del Joc, gestiona la sol·licitud i envia la informació a totes les sales de joc de les Balears, així com a les webs de joc i apostes en línia.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa dervers d'un any

Caldrà així mateix veure fins a quin punt aquest registre és efectiu i ses sales de joc hi fan cas. Per a elles suposa perdre clients

Valoració:1menosmas
Per M, fa dervers d'un any

Molta sort a totes aquestes persones que s'han auto prohibit el joc.
El que voldria denunciar,perque me pareix escandalós, és la propaganda de pàgines de joc on line que se fa per televisió, i amb el reclam de personatges famosos. I el pitjor és que hi ha cadenes de televisió que emeten aquest tipus de propaganda fins i tot en horari protegit. Amb l'agravant de que, segons diuen els experts en ludopaties, aquest tipus de jo és dels més adictius i perillosos, perque té uns resultats
immediats.
Les teles-fems o just fan uns programes infumables; també renten el cervell als més desgraciats i els fan uns ludòpates.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris