algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

El Consell i l'Ajuntament de Palma treballaran junts en l'atenció a les víctimes de violència masclista

El Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Palma treballaran junts per a avançar en una atenció integral i coordinada a les dones víctimes de violència masclista.

Segons ha informat el Consell aquest divendres en una nota de premsa, la consellera de Presidència, Teresa Suárez, i la directora insular d'Igualtat, Rosa Cursach, han mantengut una reunió amb la regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI en Cort, Sonia Vivas.

Es tracta de la primera reunió on les dues institucions s'han «compromès a treballar en l'acord de col·laboració iniciat la passada legislatura», amb la condició d'aprofitar la «coordinació existent en matèria d'atenció a les dones víctimes de violència masclistes i així no duplicar recursos».

Des del Consell han indicat que «treballaran conjuntament per a reforçar el paper de la xarxa municipal, en el cas de Palma i la insular, a la resta de municipis, ja que solen ser la porta d'entrada principal als serveis d'atenció a les víctimes».

També s'han compromès a avançar en la consolidació dels espais de coordinació municipal i insular per a «garantir la millora d'atenció a les víctimes masclistes i a compartir informació d'atenció als serveis especialitzats».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris