nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
15°

Illes Balears, primera comunitat autònoma de l'Estat en entrada de passatgers al juny

Les aerolínies de baix cost varen transportar 3.310.000 de viatgers a les Balears en el primer semestre de l'any, un 2,6 % menys que en els mateixos mesos de 2018, captant el 14,3 % del trànsit aeri total, enfront de les companyies tradicionals, amb 2.560.000 de viatgers, un 14,8 % més i el 12,4 % del flux total, segons dades de la subdirecció general de Coneixement i Estudis Turístics, dependent del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme.

Entre les companyies de baix cost, Ryanair, Easy Jet i Vueling continuen liderant el rànquing al juny a l'Estat espanyol, concentrant entre les tres el 62,7 % del volum de passatgers generats en companyia de baix cost. Les tres aerolínies suposen el 32,6 % del total del flux aeri internacional rebut a l'Estat.

Del gener al juny, varen arribar per via aèria gairebé 5.870.000 de passatgers a les Balears, un 4,3 % més que el mateix període de l'any passat i un 13,4 % del total.

Al juny, les aerolínies de baix cost varen transportar una mica més d'1,1 milions de passatgers a les Balears, fet que suposa un 2,3 % menys respecte al mateix període del 2018. Per la seva banda, les companyies tradicionals varen traslladar 1 milió de passatgers, un 3 % més, cosa que suposa un 22,4 % del total.

Només al juny, l'arxipèlag va rebre 2,15 milions de passatgers, un 0,2 % més que l'any passat i el 22,3 % del total de passatgers que varen entrar a l'Estat espanyol.

Illes Balears se situa així com la primera comunitat en entrada de passatgers al mes de juny, seguida de Catalunya, Madrid, Andalusia i País Valencià; i la tercera comunitat segons les dades acumulades des del gener.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vergonya!, fa dervers d'un any

Anau a classes per aprendre a caminar amb un peu. Només tendreu espai per una cama!

Valoració:0menosmas
Per Lluís, fa dervers d'un any

D´aquestes dades es desprén que els Països catalans són la primera potència turística de l´estat, la qual cosa no passa pas inadvertida pels espanyols que se n´aprofiten al màxim. I llavors quan volem una depuradora o arreglar una carretera hem d´anar a Madrid a demanar un prèstec amb uns diners nostres que ens han pispat. I QUI DIA PASSA ANY EMPENY.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris