nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
11°

L'excap de la Guàrdia Civil Jaume Barceló, que defensà els guàrdies que havien «pegat un parell d'hòsties», serà director general d'Emergències

El Consell de Govern ha aprovat aquest divendres el nomenament de vuit directors generals de les Conselleries d'Administració de les Balears. Entre les persones triades crida l'atenció la figura de Jaume Barceló Huguet, excap de la Guàrdia Civil de les Balears, conegut per haver reconegut i defensat agressions i tortures a persones detengudes.

«Qui no ha fotut una hòstia en aquesta Guàrdia Civil, és que ha fet poca feina», és una de les perles de l'excap del cos. Concretament, Barceló serà el director general d'Emergències i Interior.

El seu nomenament és el que més ha cridat l'atenció durant la roda de premsa i posterior al Consell de Govern i els periodistes han demanat en diverses ocasions si el seu nomenament havia generat friccions entre els socis de Govern. La portaveu Pilar Costa ho ha negat i ha assegurat que l'executiu el considera idoni per la seva experiència en la coordinació d'efectius.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Sebastià, fa dervers d'un any

Ben mirat i segons sembla insinuar en balerum, sembla que si ha promocionat a director general d'Emergències fotent un parell d'hósties, quan ja sigui al càrrec, amb un parell d'hósties més, potser pensa solucionar "l'Emergència". Costums de cada ú.

Valoració:0menosmas
Per balearium, fa dervers d'un any

A ver que dirá toda la tropa que critica al director de emergencias cuando pase algo similar a lo que pasó en San Llorens...o callara la tropa como hace siempre.

Valoració:-2menosmas
Per Sebastià, fa dervers d'un any

Hem de pensar que es considera que aquest individuu ha fet prou mèrits per promocionar.
Sra Pilar Costa, per definir a un candidat com a idoni, ens hauria de demostrar que vosté ja ha "tastat" el seu sistema i forma d'actuar. Altrament, la inútil serà vosté.

Valoració:11menosmas
Per Jaume Rossello Gelabert, fa dervers d'un any

I llavors deu besar sa creueta que té al costat. redell de gent falsa!

Valoració:13menosmas
Per Jaume, fa dervers d'un any

Collonut! Ara ens rescataran a òsties i "en cristiano". Un govern que ja mostra el llautó

Valoració:12menosmas
Per Bubota, fa dervers d'un any

No barataran mai. Ni amb tricorni, ni sense. I ben alerta a xerrar en català davant ells!

Valoració:17menosmas
Per Lluís, fa dervers d'un any

El govern de les balears és un govern espanyolista i per això segueix la consiga de "a por ellos" com no podria ser d´una altre manera.

Valoració:18menosmas
Per Nicolau Camps Bosch, fa dervers d'un any

Bè, pot ser que els que a partir d'ara es perdin per dins de la comuna de Bunyola o aon sigui, els reserquin amb mès ànim, sols per poder pegar-lis un floc d'hòsties en trobar-los, per haver-se perdut. No anam de cap manera.

Valoració:18menosmas
Per No anam, fa dervers d'un any

Quina vergonya!

Valoració:19menosmas
Per M, fa dervers d'un any

I que no s'havia jubilat?

Valoració:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris