algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
16°

Una hostessa de Vueling li diu a una passatgera: «Catalana filla de puta»

Una passatgera de Vueling ha denunciat haver sofert insults i vexacions per ser catalana en un fil de Twitter publicat aquest dimecres. «En el vol VY8478, de Barcelona a Porto, una de les seves hostesses m'ha dit 'la catalana filla de puta'», ha explicat a través de la xarxa social. «I la seva cap m'ha deixat amb la paraula en la boca per queixar-me en català», ha afegit.

La passatgera ha assegurat que tant el personal de l'empresa espanyola que es troba en la terminal de l'aeroport en el procés de facturació de les maletes com les mateixes hostesses de l'avió «han atès a diverses persones en portuguès, anglès i castellà», però que «amb prou feines entenien el català».

Tot seguit, la usuària ha explicat que després d'haver deixat un tassó de plàstic amb un mocador dins «amb cura a la guantera del seient» perquè les hostesses ja havien recollit les escombraries dels passatgers, ha sentit a l'hostessa cridar: «Quin fàstic! Segur que ha estat la catalana filla de puta».

A causa d'aquests insults, la passatgera ha explicat que s'ha dirigit a la cap de les hostesses per a queixar-se i aquesta li ha respost que no l'entenia i l'ha deixat «amb la paraula a la boca». «Això sí, m'ha deixat clar que allà parlaven en anglès i portuguès i, per descomptat, en la llengua universal», ha conclòs la seva denúncia la passatgera, la qual ha assegurat que presentarà una queixa formal.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Sebastià, fa dervers d'un any

Està vist que, viatjar amb Vueling, s'ha convertit en un "dueling". Cada vegada només ensumen que algú parla en català (volen doblegar-nos), es forma un cristo. Solució 1ª si ningú volgués acceptar vols amb aquesta companyia, d'altra manera ens tractarien.
2ª solució, formar un grup de 10-12 persones i a veure què passa quan es facin les oportunes reclamacions amb fotos i cintes gravades amb só. Jo m'hi apunto, què dic, jo no m'ho voldria pas perdre.

Valoració:5menosmas
Per Sebastià, fa dervers d'un any

@ balearium. En el teu cas, no sé pas de què et queixes. No ets pas una rosella. Tú el que ets és un cardo.

Valoració:2menosmas
Per cocomocho, fa dervers d'un any

Si una azafata llama "Catalana filla de puta" a una pasajera, es que sabía hablar catalán. ¿Entonces de qué os quejáis?.

Por cierto, no creo que la palabra "puta", sea muy catalana. Yo suelo emplear otra, más acorde con el idioma.

Valoració:-1menosmas
Per Joan Miró Font, fa dervers d'un any

Com diu n'Estornell, què esperen ses nostres autoritats locals i autonòmiques (estatals seria demanar massa) per a sortir en defensa nostra?

Valoració:7menosmas
Per Jordi, fa dervers d'un any

Si una hostessa diu "madrilenya filla de puta" a una passatgera, ara ja estaria detinguda i tancada en presó preventiva en espera de judici per "delicto de odio".
Espanya no tan sols no amaga el seu terrorisme judicial feixista sinó que l'exhibeix.

Valoració:11menosmas
Per Si només volen monolingües del Castellà, fa dervers d'un any

La solució és no volar amb Vuelyng.
No pot ser, que una persona que té com a unica funció laboral atendre al públic, se pugui permetre fer un comentari tan ofensiu i racista, si és que la empresa no li mana fer ho.
Que s'en vagin tots ells a la mer64.

Valoració:9menosmas
Per Tivasdan, fa dervers d'un any

I aquests són els que surten a la llum. Segur que hi deu haver un munt de cassos cada dia dels quals no en sabem res. La llàstima és que a la més mínima te treuen de l'avió i ja l'has feta. Què passa a continuació? El perjudicat ets tu, perquè a ells els és ben igual.

Valoració:8menosmas
Per @Balearium, fa dervers d'un any

El digital no canviara la seva línia, només perque a tu t'avorreix. Pareix mentida que una persona major, faci aquestes gamberrades.

Valoració:7menosmas
Per balearium, fa dervers d'un any

Estos comentarios aburren a las amapolas.

Valoració:-13menosmas
Per Tomeu, fa dervers d'un any

Per desgràcia, crec que algunes administracions no volen protegir els nostres drets. S'en foten de tot. Estan obsessionats en mantenir la cadira i el sou.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris