nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Miquel Noguera es converteix en el primer ecònom laic de la Diòcesi de Mallorca

160127

El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, ha nomenat nou ecònom de la Diòcesi Miquel Noguera Estarellas, que es converteix en el primer laic que accedeix a aquest càrrec a Mallorca.

Segons ha informat el Bisbat en una nota de premsa, Miquel Noguera substitueix Antoni Burguera Cabrer, que cessa en el càrrec a petició pròpia i que continuarà compaginant la tasca de rector de dues parròquies amb la direcció del servei d'atenció als tanatoris i cementeris.

El nomenament s'emmarca en el procés de reorganització diocesana iniciat pel Bisbat, amb el qual se cerca donar major participació i responsabilitat als laics.

El ecònom diocesà se centra en l'administració dels béns de la Diòcesi sota l'autoritat del bisbe. És el gestor que executa la política econòmica de la Diòcesi, fixada pel Consell Diocesà per a Assumptes Econòmics i el Col·legi de Consultors, tots dos presidits pel bisbe, i el que elabora el projecte dels pressupostos anuals així com l'execució dels mateixos.

Miquel Noguera té un màster en Assessoria i Administració d'Empreses. Ha desenvolupat la seva carrera professional com a administrador de grans empreses, especialment en l'àmbit marítim, d'alimentació i, darrerament, al sector hoteler. A més, ha portat al llarg de la seva vida una intensa activitat diocesana.

Noguera prendrà possessió del càrrec el proper 21 de juny de 2019 a un acte al Palau Episcopal. En altres diòcesis de l'Estat ja hi ha seglars que ocupen un lloc anàleg.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris