cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
22°

La Fira del Llibre Antic i d’Ocasió celebra la 13a edició

La Fira del Llibre Antic i d’Ocasió pretén acostar als ciutadans exemplars de diferents matèries que sovint són difícils de trobar, així com productes editorials de tota mena. Una iniciativa que es consolida i que arriba a la 13a edició amb la participació de quatre llibreries especialitzades en llibre antic i d’ocasió: Llibreria Bazar del Libro (Palma), Llibreria Al Tossal (València), Llibreria Asilo del libro (València) i Llibreria Querubín (València).

És el segon any que la participació a la Fira s’organitza mitjançant una convocatòria pública amb la qual el Departament de Cultura, Patrimoni i Esports posa a l’abast dels professionals del sector del llibre antic i d’ocasió un canal per facilitar-ne la seva participació. «És una obligació per al nostre Departament facilitar aquests espais d’encontre entre llibreries de llibre antic i d’ocasió i els seus lectors», ha afirmat el vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles.

Els visitants podran investigar i cercar entre més de 5.000 llibres de totes èpoques i temàtiques variades: llibres científics, de geografia, d’història, de cuina, d’autoajuda, d’art, novel·les, llibres infantils, gravats, mapes, pòsters, etc, i col·leccionisme de paper en general.

«Els clàssics, els llibres de temes locals i antics a bon preu, així com els especialitzats en història i geografia són els més demandats», ha assegurat el responsable d’organització de la Fira, Joan Toni Cantarellas.

L’escriptor Miquel Sbert ha donat el sus a la Fira aquest dilluns amb la lectura del pregó ‘Tres plaguetes’ en què ha reivindicat el paper del llibre: «Tot i les dificultats de la indústria editorial, tot i els enemics que són molt poderosos, el llibre té molt per dir i aportar a la cultura social i a la cultura individual d’aquest món actual tan globalitzat i líquid».

La Fira del Llibre Antic i d’Ocasió es podrà visitar fins el 5 de maig al jardí del Centre Cultural la Misericòrdia en horari de dilluns a diumenge, de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris