cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 20°
20°

'Veus progressistes' proposa més inversió estatal en dependència

Santiago, Cursach i Xamena durant l'acte celebrat aquest diumenge a Felanitx.

Veus Progressistes

La candidata al Senat de Veus Progressistes, Rosa Cursach i la número 2 de la llista de MÉS per Mallorca al Parlament de les Illes Balears, Fina Santiago, han presentat aquest diumenge les propostes de la coalició progressista en matèria de salut i dependència a l'acte de presentació de candidatures del Bloc per Felanitx a l'Escola de Música de Felanitx, acompanyats pel cap de llista del Bloc, Joan Xamena.

Cursach ha explicat que el seu partit demanarà «que l'Estat cobreixi, com a mínim, un 33% del que es destina a dependència». La candidata al Senat ha afegit que «aquesta és una mesura prioritària per a continuar desenvolupant polítiques de dependència com les aplicades pel govern i la conselleria de Fina Santiago».

Cursach també ha afirmat que «continuam amb un mal finançament de la dependència per part de l'Estat, mentre el govern i els consells destinen més de 200 milions d'euros a la dependència, l'estat només destina 23 milions d'euros tot i ser una llei estatal».

Fina Santiago, per part seva, ha recordat que «la retallada en finançament per dependència del govern central, s'originà l'any 2012 i que avui dia no hem recuperat les inversions que es feien en aquell moment». La candidata també ha reclamat que el pla d'equipaments socials ha de ser cofinançat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris