algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 25°
27°

Podem s'unirà al «front comú» per a la protecció de ses Fontanelles

18-03-2019

El portaveu de Podem al Parlament, Alberto Jarabo, ha anunciat que la formació s'unirà al «front comú» anunciat pel Govern, el Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Palma per a la protecció de ses Fontanelles després de la inadmissió a tràmit del Tribunal Suprem del recurs del Govern per la concessió de llicència comercial a l'empresa.

En aquest sentit, Jarabo ha explicat que s'ha de protegir el model de comerç de proximitat. A més, el portaveu ha confirmat que la seva formació votarà a favor de la Llei de Projectes Estratègics Industrials, ja que, segons ha sostengut, «protegeix la sobirania i no tant la imposició d'inversors» de projectes de reindustrialització a les Balears.

Sobre ses Fontanelles, Jarabo ha recordat que les llicències municipals ja estan concedides i ha apuntat que l'empresa «hauria de tornar a sol·licitar-les». A més, ha insistit que el «model a protegir és el de proximitat», ja que, segons han sostengut, «l'obertura d'un nou centre comercial acabaria amb els pocs beneficis del comerç de proximitat».


COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris