algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

El Consell considerarà declarar la Marxa Lluc a Peu activitat d'interès cultural

El ple del Consell de Mallorca ha aprovat aquest dijous una moció, presentada per Ciudadanos, per la qual la institució insular es compromet a considerar que les marxes 'Lluc a Peu' -tant de Palma com de la Part Forana- siguin declarades activitats d'interès cultural, una vegada s'aprovi el reglament que regula aquesta figura.

La declaració permetria als organitzadors accelerar tots els tràmits administratius necessaris per a dur a terme les marxes. Així mateix, la ponència tècnica de Patrimoni prendrà en consideració que siguin candidates a ser declarades Festes d'Interès Cultural.

Ajudes per a entitats que conserven col·leccions patrimonials

A més, el ple ha aprovat, dins d'una altra moció de Ciudadanos, una línia d'ajudes per a entitats sense ànim de lucre que conserven i exhibeixen col·leccions amb peces variades del patrimoni mallorquí, de la qual podrà beneficiar-se el Museu d'Arts Decoratives.

Per a la portaveu de Ciudadanos en el Consell, Catalina Serra, aquests dos compromisos «permetran als mallorquins tenir la garantia de poder comptar amb dos elements importants de la seva cultura».


COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris