algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

L'STEI dóna suport als centres denunciats pel seu ensenyament en català

L’STEI Intersindical ha denunciat aquest dijous els intents reiterats d’alguns col·lectius en contra de l’ensenyament en català, de la convivència en els centres escolars i de la cohesió social a l’illa d’Eivissa, que han tengut lloc al llarg de les darreres setmanes.

Al mateix temps, manifesta el seu suport absolut als centres que han estat denunciats en dates recents, com el CEIP Verge de les Neus, el CEIP Es Vedrà i el CEIP Can Guerxo i CEIP Can Raspalls; alhora que reconeix la «gran tasca pedagògica i de normalització lingüística i cultural que duen a terme aquests centres, cada un d’ells amb un Projecte Lingüístic de Centre totalment adequat a la normativa educativa autonòmica, com va quedar demostrat».

L’STEI Intersindical condemna amb fermesa «l’ús de l’educació com a arma política i les vergonyants actuacions d’aquells que, amb les seves denúncies, atien el foc de la confrontació i de la crispació i menystenen la tasca dels centres escolars en el cada cop més difícil i complex procés de normalització lingüística i cultural del català a les Illes Balears».

STEI intersindical vol manifestar, de manera molt especial, el seu suport i acompanyament al CEIP Can Raspalls, «que en els darrers dies ha estat objecte de malintencionades crítiques a la seua tasca docent, especialment referint-se a la feina d’un dels docents del centre, que fa servir les eines estratègiques i pedagògiques que considera més adequades per desenvolupar la seua tasca. Col·lectius i persones desconeixedores de la realitat dels centres educatius, de la feina dels professionals i grups de premsa disposats a qualsevol cosa per atacar l’ensenyament en català han fet d’aquest docent la diana de les seves crítiques».

Davant tots aquests fets, la delegació territorial de Pitiüses de l’STEI Intersindical s’afegeix a la roda de premsa i concentració que tendrà lloc aquest dijous a les 15.15 h, al Portal Nou (Parc Reina Sofía) de Vila per a expressar el rebuig a la notícia publicada a un periòdic sobre un docent del CEIP Can Raspalls, i per a mostrar el seu suport.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pere Republica, fa mes de 2 anys

El catala es la nostre llegue, totes les demes sont extrangeres, siguin les que siguin

Valoració:0menosmas
Per balearium, fa mes de 2 anys

Por mucho predicar todo queda en el pajar...

Valoració:-4menosmas
Per Vergonya!, fa mes de 2 anys

Els que denuncien centres per ensenyar Català, deven ser d'aquests centres que tenen tants d' ex alumnes ultres, i la causa és més que factible que sigui l'adoctrinament que els deven haver amollat a l'hora d'ensenyar les matèries escolars, que probablement no dominen
Sempre és el que té més per amagar, el que avisa als altres, molts pics exagerant i falsejant i altres, mentint en tot.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris