algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

El Palma Arena ja és, oficialment, Velòdrom Illes Balears

El Consell de Govern, a proposta de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, ha autoritzat modificar els Estatuts del Consorci Velòdrom Palma Arena, cosa que comporta el canvi de denominació del recinte per la de Velòdrom Illes Balears.

Aquesta modificació oficialitza definitivament el nou nom de la instal·lació, i es produeix després que l’Assemblea Balear de l’Esport (ABE), reunida el 9 d’octubre de 2017, acordàs proposar a la Junta Rectora del Consorci Velòdrom Palma Arena el canvi de nom de la instal·lació esportiva per contribuir a desvincular-la dels casos de corrupció derivats de la seva construcció.

El 24 de setembre de 2018, la Junta Directiva de l’ABE va aprovar les propostes de noms de candidats per substituir la denominació de Velòdrom Palma Arena, les quals es varen sotmetre a votació en el Ple de l’Assemblea Balear de l’Esport el 15 d’octubre de 2018. De les set propostes candidates, es va elegir el nom de Velòdrom Illes Balears, amb 14 vots.

En conseqüència, el 31 d’octubre de 2018, la Junta Rectora va aprovar, per unanimitat, el canvi de nom a Velòdrom Illes Balears i va proposar la modificació dels Estatuts per fer efectiu el dit canvi. Aquesta modificació dels Estatuts té el vistiplau del Patronat de la Fundació per a l’Esport Balear i dels plens del Consell Insular de Mallorca i de l’Ajuntament de Palma.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan, fa mes de 2 anys

Si poden fer carreres reglamentaries?, jo tenie entes que no reunia les condicions com pista per fer competicions oficials

Valoració:0menosmas
Per Sebastià, fa mes de 2 anys

Esteu segurs que només cal canviar el nom ???

Valoració:2menosmas
Per I que no és guapo, això?, fa mes de 2 anys

Doncs jo li posaria Velòdrom Jaume Matas.O Velodrom PePe Gúrtel, que també queda ben vistós.

Valoració:4menosmas
Per Pere, fa mes de 2 anys

Idò bé. Si aixì estan més tranquils.....

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris