algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Arriben les I Jornades d'Experiències Docents a la UIB

Aquest dijous tendrà lloc la inauguració de les I Jornades d’Experiències Docents, destinades a fomentar un millor procés d’aprenentatge dels estudiants. Hi assistiran el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet; el director general de Política Universitària i d’Ensenyament Superior, Juan José Montaño, i el vicerector de Campus Digital i Transmèdia, Antonio Fernández Coca.

Les jornades, que han estat organitzades des del Vicerectorat de Campus Digital i Transmèdia, tendran lloc el 31 de gener i el primer de febrer a la UIB. L’objectiu és parlar sobre maneres d’elaborar una estratègia docent adequada i formació contínua del professorat universitari. Alhora, s’obrirà un espai per conèixer en directe experiències que docents de la UIB ja apliquen a l’aula.

A més, s’abordarà l’ús d’eines digitals de suport a la docència i es coneixeran els primers resultats sobre el projecte UIB 40.0, que ha estat ideat per elaborar materials didàctics més propers a les noves generacions emprant un llenguatge audiovisual renovat.

Per a més informació sobre les I Jornades d’Experiències Docents i inscripcions, han habilitat aquesta pàgina web.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris