cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
23°

Les Balears registraren el major grau d'ocupació hotelera durant tot el 2018

Les Balears presentaren el grau més gran d'ocupació per places de l'Estat espanyol durant el 2018, amb una mitjana de 76,9 per cent, segons les dades sobre conjuntura turística hotelera difosos aquest dimecres per l'Institut Nacional d'Estadística (INE).

Així mateix, durant el 2018, respecte a les pernoctacions de residents, les Balears varen aglutinar el 2018 el 24,3 per cent del total; i també el 24,3 per centenars dels no residents. Aquestes mateixes dades reflecteixen que, a més, al desembre, els hotels de les Balears varen registrar 294.930 pernoctacions el mes de desembre passat, la qual cosa representa un augment del 26,61 per cent respecte al mateix mes de 2017.


COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per escardapenyes, fa mes de 2 anys

¡Meam ! (vol dir mostra-mo)¿ com és aixó? els hotelers i capitalistes financers plorant tot l'any contra el pacte de Govern, que parexía que es feríen l'ara-kiri.
Els caguellástimes del PP tan balears com nacionals que si aixó, que si alló és un desastre,que si la taxa de l'impost turístic,que mos quedarem tot sols, que aquest Govern és la ruïna,que si el batlle és independentiste, i Deu mos castigará perque hi ha massa republicans (rotjos). sou mal-enconats fins a s'arrel des cabells.
Salut i República Països Catalans que en tot l'espoli que sofrim, avançam i milloram, i troben raro que siguem soberanistes ¡au ! a fer la má.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris