algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 25°
27°

Trenta instituts de les Illes participen a la campanya contra la venda d’alcohol a menors

19-12-2018

5.000 cartells contra la venda d’alcohol a menors seran distribuïts a comerços, benzineres i establiments de restauració amb l’objectiu de conscienciar els empresaris de la seva responsabilitat davant el consum d’alcohol entre joves, recordar la prohibició de venda a menors de 18 anys i animar-los en el compromís cap a la protecció de la seva salut.

Aquesta campanya és una iniciativa de la Plataforma per a un Oci de Qualitat de les Illes Balears, liderada per la Conselleria de Salut i formada per una trentena de representants d’administracions, empreses i entitats ciutadanes. Aquesta campanya en concret, ha comptat amb una especial participació de l'Institut per a la Convivència (Convivèxit) de la Conselleria d'Educació i Universitats i l’Institut per a la Seguretat Pública de les Illes Balears (ISPIB) que coordina als policies tutors.

La campanya de distribució de cartells s’inicia aquest dimecres 19 de desembre de forma simultània des de 30 instituts i centres escolars de secundària i batxillerat de les Illes. Amb aquesta acció es pretén implicar directament als joves amb la penjada dels cartells i als empresaris que rebran de mans dels menors aquest missatge.

Paral·lelament, des de la direcció general de Salut Pública s’han distribuït cartells a ajuntaments i organitzacions empresarials perquè també en facin difusió.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris