algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 20°
16°

El GOB sol·licita per escrit al Consell tenir accés a la modificació del projecte de l’autopista

05-12-2018

El GOB, en representació de la Plataforma Antiautopista, demana poder tenir accés al modificat del projecte i que aquest, «si realment existeix, sigui exposat, públicament».

«Vista la informació que ha transcendit a través dels mitjans de comunicació en relació a l’anunci fet en l'Audiència Pública del Consell de Mallorca per la Consellera de Territori i Infraestructures Sra. Mercedes Garrido, sobre la modificació del projecte d’autovia Llucmajor – Campos, que representaria una reducció de l’amplada dels 54 mts. de la previsió actual a 45 mts», ha explicat l'entitat ecologista.

És per això, que a l’empara de l’acció pública en matèria d’urbanisme, ordenació del territori, carreteres, i acció popular en defensa del medi ambient, el GOB ha sol·licitat, que se'ls tengui per personats i part interessada en l’expedient administratiu de modificació del projecte i que es sotmeti a nou tràmit d’informació pública i ambiental.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per guillem, fa dervers d'un any

La Sra. Garrido junt amb el PSOE i la seva insistència per a que per Mallorca encara pugui augmentar molt més l'abús del transit de cotxes i tota la resta de membres ecologistes del Consell facilitant l'augment del trànsit de cotxes, fan un mal irremediable al medi ambient invertint milions d'euros en carreteres sense tenir enllestit un plà de mobilitat alternatiu.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris