algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

El Consell comença a recular en el projecte de l'autopista de Llucmajor a Campos

La consellera de Territori del Consell, Mercedes Garrido, ha anunciat una reducció del projecte de desdoblament de la carretera Llucmajor-Campos en 10 metres lineals d?ample, estalviant l?ocupació d?uns 80.000m2 de territori. «Això suposa que serà un desdoblament més petit que la carretera de Manacor», ha assenyalat.

Ho ha fet durant l'Audiència Pública que s'ha celebrat aquest dimarts en el Ple del Consell amb la presència de la Plataforma Antiautopista, que havia presentat 18 preguntes en relació al projecte de Llucmajor a Campos.

En la mateixa línia, el president del Consell, Miquel Ensenyat, ha defensat el seu «compromís» per reduir el projecte, segons ha informat MÉS per Mallorca. Així, el projecte passarà d'una secció de 54,82 metres a una altra de 45,50. Segons Ensenyat, serà un projecte «molt més petit que el que volia fer el PP, amb gairebé 20 metres menys que la que es proposava fer inicialment». «Sempre hem defensat que calia redimensionar aquesta obra», ha declarat el president del Consell.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris