algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

L'STEI espera la convocatòria de la Mesa concertada en acabar les reunions bilaterals

L'STEI Intersindical està a l'espera que es convoqui formalment la Mesa sectorial de l'ensenyament concertat, una vegada finalitzades les reunions bilaterals amb la Conselleria d'Educació, iniciades fa 15 dies.

Així ho ha anunciat el STEI aquest dimarts, en el qual recorda que la darrera mesa de concertada va tenir lloc el 25 de juliol. Llavors, els sindicats varen presentar a l'administració una plataforma conjunta amb les seves demandes. Per això, ara esperen la convocatòria formal de la mesa de concertada, ja amb totes les entitats representatives del sector, perquè la Direcció general de Planificació i Centres del Govern «doni resposta a les demandes que figuraven en la plataforma sindical conjunta», a més de noves qüestions incorporades per l'STEI en les reunions bilaterals.

L'STEI ha plantejat al Govern temes com la implementació del segon sexenni, així com una possible calendari del tercer, quart i cinquè; la paga dels 25 anys; «l'equiparació real» a tots els nivells educatius entre la concertada i la pública; i l'acord per a la jubilació parcial.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joanet Delonso, fa mes de 2 anys

"del tercer, cambra i cinquè". Voleu fer el favor de mirar el que escriviu i/o feis traduir? Remilcentllamps, de robots traductors!

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris