cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
23°

Diferents rutes seran adaptades per facilitar l'accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda

Diferents trams de diverses rutes senderistes del Consell de Mallorca seran adaptats per facilitar l'accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda gràcies al projecte Desti-Smart (Interreg Europe).

L'objectiu d'aquest projecte europeu del qual forma part el Departament de Medi ambient del Consell és la integració de polítiques de mobilitat sostenible i la promoció, entre altres, del senderisme responsable. Aquest permetrà treballar l'accessibilitat en diferents trams de les rutes senderistes per a persones amb discapacitat.

Segons han informat, el projecte està dividit en dues fases, amb una durada total de quatre anys i mig. La primera, de 30 mesos, se centra en l'aprenentatge interregional; la segona fase, de 24 mesos, es basa en el pla d'acció que cada soci ha elaborat per al seu territori.

D'aquesta manera, a Mallorca es crearà un grup d'agents locals implicats amb temàtiques lligades a l'àrea de les discapacitats, del senderisme i el medi ambient per treballar de manera conjunta. El pressupost total del Consell per executar el projecte és de 181.280 euros, del que 154.088 euros seran finançats pel Programa europeu i els 27.192 euros restants pel mateix Consell. El pressupost total del projecte és d'1.846.280 euros.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris