cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
24°

Diferents rutes seran adaptades per facilitar l'accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda

22-02-2005

Diferents trams de diverses rutes senderistes del Consell de Mallorca seran adaptats per facilitar l'accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda gràcies al projecte Desti-Smart (Interreg Europe).

L'objectiu d'aquest projecte europeu del qual forma part el Departament de Medi ambient del Consell és la integració de polítiques de mobilitat sostenible i la promoció, entre altres, del senderisme responsable. Aquest permetrà treballar l'accessibilitat en diferents trams de les rutes senderistes per a persones amb discapacitat.

Segons han informat, el projecte està dividit en dues fases, amb una durada total de quatre anys i mig. La primera, de 30 mesos, se centra en l'aprenentatge interregional; la segona fase, de 24 mesos, es basa en el pla d'acció que cada soci ha elaborat per al seu territori.

D'aquesta manera, a Mallorca es crearà un grup d'agents locals implicats amb temàtiques lligades a l'àrea de les discapacitats, del senderisme i el medi ambient per treballar de manera conjunta. El pressupost total del Consell per executar el projecte és de 181.280 euros, del que 154.088 euros seran finançats pel Programa europeu i els 27.192 euros restants pel mateix Consell. El pressupost total del projecte és d'1.846.280 euros.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris