cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
16°

Aquests són els horaris especials de tren amb motiu del Dijous Bo

Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) ha fixat serveis especials de tren per incrementar l'oferta de transport públic amb motiu de la revetlla del Dimecres Bo i la jornada festiva del Dijous Bo. Segons ha informat la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat, els horaris especials es fixen per a l’horabaixa del Dimecres Bo i la matinada del Dijous Bo.

En concret, hi haurà serveis especials entre Palma, Inca i sa Pobla cada hora i entre Inca i Manacor cada hora i mitja, que començaran des de les 23.00 fins a les 04.00 hores des de Palma a Inca.

Així, hi haurà viatges Inca-Palma des de les 00.17 hores del Dijous Bo fins a les 5.17 hores, amb freqüències cada hora. Des de sa Pobla, el servei especial en direcció a Inca s'iniciarà a les 00.00 hores del Dijous Bo i fins a les 05.00 hores, cada hora.

Els viatges de tornada cap a sa Pobla, des d'Inca, s'iniciaran a les 23.35 hores del dimecres fins a les 04.35 hores del dijous amb viatges cada hora i des de Manacor a Inca el servei especial s'iniciarà a les 23.00 hores del dimecres fins a les 03.30 hores del dijous, amb freqüències de cada hora i mitja.

Els darrers serveis del dia del Dijous Bo seran a les 22.05 hores d'Inca a Palma, a les 22.55 hores d'Inca a Manacor i a les 22.07 hores d'Inca a sa Pobla.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris