algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
16°

L'Assemblea Sobiranista continua la lluita contra l'espoli fiscal

L'ASM ha repartit en dos anys 40.000 tríptics contra l'espoli fiscal.

ASM

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) ha repartit en dos anys 40.000 tríptics contra l'espoli fiscal des de la seva taula informativa, que instal·len principalment cada dissabte al carrer Sant Miquel de Palma.

Tal com ha explicat aquest cap de setmana l'entitat, aquests tríptics «denuncien que el 48% dels imposts que pagam a les Balears se'n van a Madrid i no tornen. Segons les balances fiscals reconegudes l'any 2008 pel Govern espanyol l'espoli fiscal puja al 14% del nostre PIB, que amb les xifres de 2017 suposa 4.187 milions d'euros». «Per fer-nos una idea del que representen aquests doblers que ens roben per sempre més, el pressupost autonòmic de 2018 és de 5.008 milions», han afegit.

El tríptic, segons ha recalcat l'ASM, explica com «el dèficit de finançament estatal perjudica els nostres serveis públics i dispara els preus dels productes bàsics, la benzina, l'habitatge, etc., i fa una crida a votar partits de país, és a dir els que tenen el centre de decisió a ca nostra i no en els despatxos de Madrid».

Finalment, l'entitat sobiranista ha assegurat que «els tríptics són rebuts per la gran majoria de la gent amb interès, simpatia i sovint amb sorpresa davant la magnitud de l'espoli».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris