cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 24°
24°

Els ajuntaments decidiran com poden ajudar als municipis afectats per les inundacions

25-10-2018

La FELIB proposa una Comissió Mixta juntament amb el departament de Desenvolupament Local del Consell de Mallorca on els ajuntaments de les Balears puguin estructurar els mecanismes d'ajuts a municipis afectats per les inundacions.

«Els ajuntaments hem estat, som i serem solidaris els uns amb els altres. Amb aquesta comissió posarem sobre la taula quins municipis necessiten la nostra ajuda perquè no s'ha parlat del cas de Pollença o Alcúdia», explica el president de la FELIB, Joan Carles Verd.

La posada en marxa de la comissió s'ha aprovat aquest dijous a l'Assemblea de Batles després de llegir un manifest en suport als municipis afectats per les intenses pluges del passat 9 d'octubre. A més, els ajuntaments aportaran tres milions d'euros a càrrec de la partida destinada a les subvencions per obres i serveis del pressupost de 2019. Si la quantitat no fos a bastament per a ajudar a la restitució d'infraestructures, equipacions i instal·lacions municipals, la diferència l'assumiran els pressuposts generals del Consell de Mallorca.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris