nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 17°
16°

El Parlament de les Balears demana que no s'apliqui mai més l'article 155

Aquest dimarts s'han votat al Parlament les propostes de resolucions del debat de política general. La resolució més sorprenent ha estat la que s'ha aprovat, a proposta de MÉS, per vint vots a favor i denou en contra, que diu: «El Parlament de les Illes Balears insta el Govern de l'estat a no suspendre unilateralment ni l'autonomia ni les funcions de cap Comunitat Autònoma ni dels seus poders executiu ni legislatiu».

«El conflicte territorial a l'Estat espanyol només trobarà una solució des del diàleg sense la imposició de l'article 155». Altres proposicions que s'han aprovat són, l'acceleració de l'Oficina Drets Lingüístics perquè funcioni abans que acabi l'any. Dedicar 1.000 milions d'euros a Educació i que els docents que han aprovat oposicions sumin mèrits com a interins.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sebastià, fa mes de 2 anys

Vull rectificar i demanar disculpes. El comentari al que em referia com a no publicat, sí que ho va ser peró en l'article d'en Pericay a favor del 155. Es veu que encara no navego prou be per aquest diari i no el vaig saber trobar. Queda doncs clar, tal com ha de ser.

Valoració:2menosmas
Per guillem, fa mes de 2 anys

Molt bé aquesta iniciativa. Totes les comdemnes institucionals que s'han fet contra l'autoritarisme de les institucions de l'estat i la recentralització de competències, son poques. Defensar la democràcia i els drets de cada poble a opinar i decidir pacificament sobre les relacions que desitja mantenir amb la resta de pobles és el que hi ha en joc.

Valoració:6menosmas
Per Sebastià, fa mes de 2 anys

Fa dos dies ja vaig fer un comentari en resposta a Rivera i que no es va publicar, que començava dient: Algú li pot explicar que l'article 155 encara està vigent de facto ?? La justicia ja et discrimina quan comences a parlar en català, abans de presentar cap queixa. El seu partit, aqui, sempre parla en nom de la "majoria dels catalans" quan aviat serà un partit residual, ocupant els seients del darrera del Parlament, allà a on s'hi troba en Albiol..

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris