cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
23°

La 'quedada' espanyolista agrupa 11 persones i no arriba ni a concentració

06-09-2018

L'ultraespanyolisme va demostrar una vegada més la seva poca capacitat de convocatòria a Mallorca. Aquesta vegada els reunits amb banderes espanyoles no varen sumar prou gent per poder-se considerar una concentració. De fet, alguns grups de turistes alemanys que passejaven per la plaça de Cort els superava clarament en número.

El repertori de crits tampoc no va brillar gaire: 'viva Espanya', 'Puigdemont a prisión' i 'yo soy español'. Sí que va resultar més ofensiu, fins i tot per alguns vianants, quan varen xiular 'La Balanguera' entonada pels Cantaires per la Llibertat.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tià, fa 11 mesos


A mi el que més m'impressiona d'aquestes "concentracions" espanyolistes, o les accions individuals de la gent d'aqueixa casta (com la del tal que, l'altre dia, va insultar els de la "paradeta" i va escopir en terra), és la crispació que exhibeixen, la cara d'emprenyats permanents, l'agressivitat. S'ho deuen passar tan malament, quan veuen que són "quatre jans i un boy", que diuen a Menorca, que els planc de bon de veres.

Mirau bé les cares que fan, els seus moviments: fúria i renou, que hauria dit Shakespeare.

Valoración:0menosmas
Per Pere, fa 11 mesos

I la mitat policies
Jajaja

Valoración:9menosmas
Per Barrufet, fa 11 mesos

-Gran puñado son dos moscas

Valoración:17menosmas
Per Ens donen molta informació, fa 11 mesos

Pobres! Donar a conèixer que són onze gats!
Ni tenen per rellevar en un partit de futbol!
ja. ja. ja...

Valoración:25menosmas
Per ME COMPIX, fa 11 mesos

Quina gentada!
HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Me compix de riure!

Valoración:20menosmas
Per ciutadá no subdit, fa 11 mesos

Veis com al final mostran el llautó aquests que cridan com a locos "mallorquin si catalan no".
Que putes saben de mallorquí¿? si no coneixen no la lletra, ni tan sols la tonada, ¡ arruix ! "ancha es Castilla" cap allá hi falta gent, sobre tot "politòlogos mucho españoles", eeerrii una passa.

Valoración:30menosmas
Per X, fa 11 mesos

Doncs, com que les contramanifestacions estan expressament prohibides per la Ley de Seguridad Ciudadana, la policia tenia la obligació de demanar-los el DNI i dispersar-los.
Llavors s'enfaden, quan deim que volem una policia autonòmica, però és que la impunitat de la que gaudeix la dreta, és descarada

Valoración:62menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris