cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín: 15°
17°

Torna a Mallorca el Festival Internacional ELLA per sensibilitzar sobre la dona lesbiana, bisexual i trans

04-09-2014

La sisena edició del Festival Internacional ELLA tornarà a Mallorca a partir del proper dijous 30 d'agost fins al dijous 6 de setembre per desenvolupar un programa d'activitats dirigides a la comunitat lèsbica, bisexual i transdona.

Segons ha informat l'organització de l'esdeveniment, el programa del Festival inclourà excursions i activitats com ioga, voleibol i altres jocs d'equip, entre d'altres coses.

De nit, s'organitzaran sopars i un còctel de quinze discjoqueis i grups reconeguts al nivell internacional, provinents d'Austràlia, Escandinàvia, Alemanya, i el Regne Unit.

Així mateix, l'organització de l'esdeveniment llançarà un projecte social amb l'objectiu de generar un espai de celebració i promoció per a l'apoderament i la sensibilització sobre aquesta comunitat.

En aquesta línia, tindrà lloc el Festival ELLA Costa Rica, un viatge de dues setmanes exclusivament per a membres d'aquesta comunitat, el qual inclourà diverses destinacions de Costa Rica i s'inaugurarà el 8 de maig de 2019 amb la Conferència Internacional Lèsbica.

«Treballam diàriament per aconseguir un impacte social en favor de la igualtat de gènere, l'apoderament de les dones i la diversitat», ha assegurat la CEO i fundadora del Festival, Kristin Hansen.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris