cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín: 15°
17°

Bauzá braveja a Twitter amb la ‘Llei de símbols’ que li féu perdre les eleccions

22-08-2018

En el marc del debat sobre el nou projecte de llei, conegut popularment com a ‘Llei de Símbols’ proposada pel grup parlamentari del PP a les Corts espanyoles; que té com a principal objectiu prohibir bàsicament simbologia independentista com ara llaços grocs; el portal el Diario.es ha fet referència al Govern Bauzá, tot recordant que fou el primer que s’atreví a posar en pràctica mesures d’aquest tipus. 

La cita recorda que Bauzá intentà impedir amb la seva llei de símbols, la mobilització duita a terme per part dels docents en contra del seu projecte per a l’ensenyament basat en el trilingüisme i que atacava, clarament, la llengua catalana. Cal recordar que, tant la llei de símbols com el projecte de trilingüisme a l’ensenyament conegut com el TIL, foren un fracàs.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tià, fa 9 mesos


És ben curiós que el senyor Bauza no bravegi mai d'haver esfondrat el PP a les Balears, cosa que molts, moltíssims, li hem d'agrair.

Dit de passada, quan acabarà, aquest senyor, de remenar la mordala?

Valoración:0menosmas
Per Prest serà calb, fa 9 mesos

En Bauzà cueja. És tot el que sap i pot fer.

Valoración:0menosmas
Per El gerret també en té, d´aganyes, fa 9 mesos

Un ambiciós no viu mai en el present. Viu sempre en el futur i és l´essencia del temps psicologic, que no existeix. Hom requereix temps per anar a Ciutat, per aprendre un idioma. Es el temps del rellotge, del calendari. Però el temps que diu "avui som això, pero d´aqui a una semana, a un any, seré molt millor i tot m´anirá be", aquest temps no es real, no existeix. I a menys que ara mateix, en aquest precis moment produeixis un canvi radical, una vertadera mutació dins les cél.lules del teu cervell, el teu futur será, amb molt petites variacions, exactament el que ets avui. Això no és una teoria exótica, es un fet irrefutable.
Vist des de aquesta perspectiva, hom entén perfectament el que aquest fenómen no solsament va provar de fer al poble illenc, als seus enemics polítics, sino als seus propis companys. Recordau Rotger, Pastor, etc?. Mentres posava inúTILs totals al cap de conselleries perqué no li fessin ombra? O a un garriguer de vice-president, amb perdò pels garriguers?.

Valoración:0menosmas
Per Trolerete, fa 9 mesos

Perdona,Josorromon, en els teus mons de Yuppi sera aixi com dius, pero en el mon real va ser la ciutadania la que va acabar amb tu. La puntada de peu que et foteren va ser antologica

Valoración:6menosmas
Per M, fa 9 mesos

L'haurien de contractar per governar el mes abans de les eleccions. Seria la millor propaganda per a la esquerra.

Valoración:7menosmas
Per escardapenyes, fa 9 mesos

Koserra "ets més colló que es que va matar en Dato".
Ves a la meseta i quedat per sempre allá, amb las tevas i fabulosas ideas,els esPPanyols t'ho agraïran i nosaltres també. ¡ Deu meu que és de curt ! vengue "coratje" pega una llepada al mirall, i segueix la teva doctrina.
Salut i República Països Catalans.

Valoración:8menosmas
Per Pobleret, fa 9 mesos

Entre llevar un simbol perillosissim com és un llaç o treure de la tomba un simbol real però inocentissim com és un dictador exterminador i assassí no hi ha color, eh Koserra?.

Valoración:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris