cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 15°
16°

Els refugiats de l’Aquarius agraeixen l’acollida: «Sense vosaltres ara seríem al fons de la mar»

03-08-2018

Dos dels refugiats rescatats per l'Aquarius, Japhet Ntouba i Omran Osman, que s’allotgen al centre de Son Rapinya (Palma), han agraït aquest divendres l’acollida i l’ajuda de l'Estat espanyol: «Sense vosaltres ara seríem al fons de la mar».

Aquest divendres el Govern ha cedit un espai perquè els dos refugiats poguessin explicar el seu testimoni en una roda de premsa. Omran Osman ha contat que va sortir del Sudan l’any 2016, fugint de la guerra. Mentre Japhet Ntouba, de Camerun, ha narrat que va ser víctima d’una màfia que el va enganyar i el va vendre com esclau a Líbia. Ambdós varen ser empresonats durant mesos en diferents presons líbies, en les quals varen ser sotmesos a tot tipus de pràctiques, segons han narrat.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per "Castella mos roba", fa 10 mesos

Dues versions que no encaixen.
Sobre ell mahometà del Sudan no se pot creure, ja que té un nom mahometà, i els mohametans són els botxins, si fos
un animista de la tribu Nuer o Dinka se podria creure que fos perseguit, però un mahometà ...
Passatge a Khartum per raons humanitàries.

El de la tribu Bamileke, Nupe, Fang o del Camerun tampoc se pot creure, perque primer a la màfia se li ha de pagar, uns 10.000 euros, i per romandre a Líbia la màfia o l'interessat ha de pagar a la màfia de Líbia i
també se ha de pagar a les ONG's. O sigui les tres màfies han de cobrar, cada una la part corresponent dels suposats 10.000 euros.
La qüestió ès que aquest del Camerun pot tornar a Camerun, però haurà de passar la vergonya que l'han estafat i el prendran per beneit.
Passatge a Yaoundé per raons humanitàries.

Valoración:1menosmas
Per Tal faras, tal trobaras, fa 10 mesos

El que és partidari de deixar que la gent s'ofegui, no és digne de que quan tengui problemes l'ajudi qualcú a ell ( o a ella).

Valoración:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris